Siyah Ekran

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başla butonuna bastıktan sonra böyle kalıyor. Oyun ekranı yüklenmiyor. Çözümü nedir yardım ederseniz sevinirim. (Flash player temizledim, güncelledim olmuyor)

2. Aynı sıkıntıyı yaklaşık 10 dakikadır bende yaşıyorum. forumda ilgili tüm konular Artı arama motorundaki konuyla ilgili tüm yazıları denedim ama maalesef düzelmedi ?

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Siyah ekran sorunu teknik ekibimize bildirlmiş olup kısa zamanda çözüme ulaştırılacaktır.

iyi Forumlar.

4. kursat_822

kursat_822 User

cozuldu az once

5. maykil93

maykil93 User

Bende hala devam ediyor

6. Forum kirliliği yapmak istemiyorum ama aynı şekilde devam ediyor

7. Açılmıyor hala bendede :) düzelicek inşallah. Twitch yayıını vardı facebooktan link atıldı ama yayın yok. Adminlerde giremiyor herhalde :)

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Arkadaşlar modumun dediği gibi teknik ekibimiz hızla çalışmalarına devam ediyor.Lütfen sabırlı olun en kısa sürede oyun açılacaktır.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.