Siyah Ekranda Kalma Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve BUT_NOT tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BUT_NOT

BUT_NOT User

herkeze meraba hiç forum kullanmadım ama bu düzelmek bilmeyen sorunum için girdim ve sanırım bu kısım yazacaklarım için doğru bi yer. neyse, grafik ayarlarımda herhangibir ayarı en düşüğün bi üstüne ayarladığımda ve yüksek grafiklere kadar, gemim patlayınca herhangibir seçenekle yeniden doğduğumda siyah ekranda takılıyo ve f5 atmam gerekiyo. bir diğeri ise gene grafik ayarları üstte belirttiğim durumdaki gibiyken ışınlandığımda da f5 atmam gerekiyo. oyunu telefondan net paylaşıp yüksek hızlarda oynuyorum . net cafe lerde arkadaşta vb farklı bilgisayar ve internetlerde de durum aynı benden har dosyası istendi ilk zamanlar gönderdim, video çekip link istediler attım ama hala düzeltilmedi ve har dosyası istiyip duruyolar. yav oyunun HASSSTASIYIZZZ DEDEEE versiyonuyum, biri akıl versin artık. patladığimda yeniden başlamıyım diye grafik en düşükte siyah ekranda oynamaktan sıkıldım, zevkim azalıyo. bi el atın be olmadı tim vayvır falan yapalım

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sizin adınıza yeni bir konu oluşturdum.

Öncelikle aynı problemi 1 ay öncesine kadar bende yaşamaktaydım, tek çözüm yolum oyun ekranını kapatıp tekrar açmam oluyordu(aynı sizin gibi). Yaptığım tek şey pc üzerinde birkaç yeni parça aldım, açıkçası pcniz ile alakalı bir durumdur. Bizlerin yapabileceği bir şey yoktur. Ama önerim olarak Yandex tarayıcısını önerebilirim gayet iş yapabilir.

İyi Forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Büyük olasılıkla ekran kartı ile ilgili bir durum. Driver kurulmamış , güncellenmemiş v.b. şeylerden dolayı olabilir. Diğer bir olasılık tarayıcı kaynaklı olabilir. Farklı tarayıcılarla deneyebilirsiniz. Flash Player'i manuel yani kendiniz indirip güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca son olarak oyun ayarlarınızı en yükseğe veya en düşüğe almadan orta ayarda deneyebilirsiniz. Bazı ayaları da düşürseniz belki sıkıntı daha azalabilir.