SİYAH GOLİ ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim gemi neden boya atmış gibi oldu yaw ?? :/

dolubey bunu beğendi.
  2. kupier deyken mi çektin

3. yok bu kapı gama heralde bakyım eved gama bu

4. 3d de iken bende ce bole oluyor ama bilimi yorum

5. Merhaba ,

Tahminen kullandığınız tasarım görsellerinin yüklenmesinde bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Kullandığınız tarayıcının çerezlerini ve önbelleğini temizleyip tekrar deneyiniz. Ayrıca farklı tarayıcılar ile de kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. modum x1 e atlyınca düzelyo kapıda siyah olyo :D bu rengi sevdim hep böyle kalabilyomu gemi :D

7. Tasarım evil you ya benzemiş :D bi ihtimal tarayıcı veya oyun hatasıdır.

8. güzel bi görüntü ama :D

9. Merhaba ,

Yok geçici bir şey büyük olasılıkla ama gördüğüm kadarı ile kaplamaları gelmiyor. :)

İyi forumlar.

10. adminim bi tane siyah cıkartsnz bide siyah droit tasrmları cıkarsnz siyahları ceksek savşsk birazda :D

11. [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Siyah sayılır :)

12. şu en soldakini 2 tlye almıştımda diğer 3ü nasıl alınıyor :D

13. var onlardan da tam siyahın yerini tutmuyo :D modum kapatabilrsnz teşkkürler :)

14. Diğerleri ilk 50ye göre veriliyor. 1. olana altın.

15. ubada sıralama girmen lazım ben 4. oldum kaçırdım :(

16. Spearhead ile gir ekipmanlarında biraz düşük olsun ama o zamanda az puan geliyor galiba :)

Video albümünde paylaştım galiba izlediysen :)

17. ben ezik girdiğimde albay general geliyordu cari normal çizince güçsüz geliyordu

18. Bende full bo1 ve lf3 vardı 2 konfide hız kalkan öyle girdim hep basitleri geldi.

19. bana ful herkul falan geliyodu nostromo kesip geçiyordu :S

20. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.