siyah ışık gözlemcileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖzelHarekat tarafından 17 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu normal haritaya atılan yaratıkların atılma zaman aralıgı nedir ve neden her atıldıgında bildirim gelmemektedir

2. gözlemlerime göre aktif oyuncu sayısı ne kadar çoksa o kadar çok çıkıyor

3. peki bildirimi neye göre geliyor çünkü ne zaman bana bildirim gelse ya bl haritasında oluyorum yada kapıda bu yüzden kaçırıyorum

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yaratıkların çıkma süreleri ve hangi haritalarda çıktığı hakkında yakın zamanda sizlerle bilgi paylaşacağız, lütfen beklemede kalınız.

İyi forumlar.

5. haritada çıkarsa ekrana mesaj geliyor senın sansına demek ki oyle denk gelıyo

6. Şans eseri bugün 1 tanesine denk geldim 3-8 de çıkmıştı npc güçlü degildi ilk ben saldırıp kestim ödülü ise mükemmeldi

\\ Capital I // rakibe olan saldırı iptal oldu.
    11.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    Sana 100.000 Şeref Puanı eklendi.
    4.000.000 Credits kazandın.
    50.000 Uridium kazandın.

7. hayır şansla alakası yok yaratık çıkıyor ama haritadayken bildirimi gelmiyor fakat kapıya yada bl haritasına geçtigimde geliyor bildirimleri

8. Bugun ben 4-5te görev yaparken bildirim geldi kapıda ve bl haritasında değildim

9. benim gözlemledigim kadarıyla o bildirimler düzenli olarak yaratık çıktıgında gelmiyor

10. PAŞA01

PAŞA01 User

oduleri nelerdir yaratiklarin ?

11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konu hakkında net bilgiye sahip değiliz, ilerleyen zamanlarda duyuru yapılacaktır. Ama tecrübelerim ile şunu diyebilirim, 5.000 den 50.000 e kadar uridium, seprom ve 35 oil gibi değerli ödüllere sahipler. Bu nedenle sizlerin de durumu tecrübe etmesini tavsiye ederim.

İyi forumlar.

12. Aldığım ödülü yazmıştım 50k uridium verdi

13. uzayl80

uzayl80 User

50 k uride senin şansına gelmiş her kesdiğin npc de 50 bin vercek diye bişe yok 5 uride alırsın 20k uride alırsın şansa gelmiş uri lazımsa git zeta yap gitsin nasılsa 50k uri garanti orda :D

14. Şans mı bilmiyorum verdiği ödül hakkında kesin bi bilgim yok sadece olanı paylaştım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.