siyasi nick banı açılmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dunyaadamtr2 tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. duyuyorum ki siyasi nick banı yiyen gemiler tek tek açılıyor. supporta mail atıyorlar 5 dakikada açılıyormuş. ben son 2 günde supporta siyasi nick yapanları şikayet etmek için yaklaşık 10-15 mail gönderdim. bugun gönderdiğim benim gemimde siyasi nick banı almıştır açılmasını arz ediyorum şeklindeki mesajım iletiliyor ama gemim açılmıyor. herkesin gemisi açılırken ben sizi biraz fazla rahatsız ettiğim için mi açılmıyor gemim?

birde ben gemi ilk banlandığında niye giremiyorum derdiyle fln şifreyi değiştirmiştim acaba bu mu sorun oluşturuyor?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Support en kısa zamanda size geri dönüş yapacaktır. Birden fazla atılan mesajlar spam olarak algılandığından geç kontrol edilmektedir. Lütfen gönderdiğiniz mesaja 48 saat içinde cevap verilmez ise o zaman ticket numarasıyla tekrardan sorununuzu yazınız.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.