siyasi sembollü nickler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___eAGLe___ tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sigara alkol ve uyuşturucu isimlerini içeren nicklerin yasaklanacağına dair haber geçmişsiniz iyi güzel hoş birşeyde
    siyasi nickler yasak olduğu halde neden nicklerdeki siyasi sembolere müdahale edilmiyor bunu merak ediyorum?

2. 61BayKus

61BayKus User

Çoğu online oyunda olduğu gibi Dark Orbit'te de bence şekiller ve karakter dışı yazımlar yasaklanmalı. Görüntü kirliliği ve gereksiz yani.

jarekkk bunu beğendi.
  3. jarekkk

jarekkk User

dimiii :D özellikle şekilli bir biçimde memleketlerini yazanlar yokmu oyunda isimleri kapatıyorum bazen uyuz olup sonra tanıdık tanımadık kesiyorum

4. Merhaba ,

İlk olarak tespit edilen nick'ler için gereken işlemler zaten chat görevlileri tarafından yapılıyor. Ayrıca eğer sizlerin denk geldiği ve uygunsuz diye düşündüğünüz nick'leri kişinin pilot profili link'i , tam olarak nick yazılışı , server gibi bilgilerle support ekibine bildirebilirsiniz. İncelemeler sonrasında gereken bir şey varsa görevliler tarafından yapılacaktır.

İyi forumlar.

5. Modum nick olarak "Kürt" kelimesini kullanmak uygun mudur? Support uygun diyor.

6. Merhaba ,

Eğer oyunda Türk , Çerkez , Azeri , Laz v.b. şekillerde nick kullanılabiliyorsa serbest'tir. Fakat iş bölücülük , terör , siyasi v.b. yerlere giderse yasak diye biliyorum. Aslında chat ile çok haşır neşir olmadığım için uygulanan kuralları net bilmiyorum. :)

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Bakın yukarda uygunsuz olduğunu düşündüğünüz nick'leri support'a bildirebilirsiniz diye yazdım. Kaldı ki yabancı server'larda Türk v.b şekillerde nick'ler kullanılıyor bildiğim kadarı ile fakat terör örgütü v.b. şekillerdeki kullanımlar yasak.

İyi forumlar.

8. kıyamet adminim önemli olan bence bölücü nik olmaması adam yazmış nikine bahoz erdal kendisi teröristtir.bu banlanmalı ha şuda banlanmalı yanlış anlamayın ülkücü genç mesela.apocu gençlik yazmış adam mesela acık acık terör propagandası yapıyor işin kötü tarafı cm ler sallamıyorlar bu konuda.iyi günler...

9. Merhaba ,

Yukarda yazdığım mesajımda bildirilmesi gerektiğini düşündüğünüz nick'leri kullanan kişinin pilot profili , oyundaki tam nick yazılışı , server bilgisi v.b. şeylerle support'a bildirebileceğinizi yazmıştım. Gereken bir şey varsa support ekibi gerekeni yapacaktır.

İyi forumlar.

10. işimize gelince Türk Kürt kardeştir, Çanakkalede Türkler de Kürtler de öldü, işimize gelmeyince Kürt diye nick olmaz. Bakın, kürt değilim, ama siz ayırırsanız onları, onlar da bizden "ayrılır". Bunun ayrımını anlayın gözünüzü seveyim. Bizi bölmek isteyenlere aracı olmayın. Lazkopat nickli adam kızmıyorsanız, Kürtoğlu nickli adama da kızmayın, aynı ingilizce nick almışlara kızmadığınız gibi. İnsanları ayıran sizseniz, bölücü onlardır demeyin.

adeniza bunu beğendi.
  11. İlk olarak ben size örnek vereyim; Kürdüm Kürt nicki serbest misal bazı sunucularda karşılaşabilirsiniz. Aşırı derecede siyasi veya bölücülük taşıyan nickler yasaktır.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  12. Öyle nickli biri olduğunu biliyorum, ben kürt kelimesi kullanılmıyor ya da kullanılmasına izin verilmiyor demiyorum, burada lafım Darkorbit yönetimine değil, oyuncuların bir kısmına. Adam "Kürt" kelimesine uyuz oluyor. Ne yapsın adam, kendini öldürüp, reenkarne olmayı bekleyip, Türk olmayı mı denesin. Bırakın arkadaşlar bu işleri. Kimse Rum olarak, Türk olarak, Kürt olarak ya da Arnavut olarak doğmayı tercih etmedi. Eğer böyle doğdularsa da böyle kabul edeceksin. Etmezsen de mavi gökyüzüne bakıp, ben maviyi sevmem, bana göre gökyüzü turuncu, ben turuncuyu severim, her şey turuncudur dersen, sende ya göz bozukluğu ya da akıl hastalığının emaresi vardır. Aşalım bunları artık, oyuna gelmeyelim.

ÖMER.E bunu beğendi.
  13. ÖMER.E

ÖMER.E User

Siz nasıl ''Türk'' dendiğinizde bi gurur hissediyorsanız bizde ''Kürt'' dendiğinde bi gurur hissetmemiz normal eğer kastın kürtlereyse senin aklında sorun vardır
    Yok kürdistan pkk falan diyorsan o zaman haklısın ki zaten bunları kullananlarında ceza aldıklarını gördüm almıyorsa şikayet etmelisiniz sen yaptın mı daha önce dersen inan sayısını unuttum kaç defa şikayet ettiğimi support veya adminler herşeyi takip edemez burda iş üyelere düşüyor gerekli işlemleri support yapıyor zaten
    hiçbirzaman bir ırkı belirtmedim insanların ırklara bölünmesinide saçma bulmuşumdur

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  14. Ayrım yapmaya gerek yok. Ne olduğunu belirtmeye de gerek yok. (Sözüm herkese)

Dünya 2ye ayrılır... (Kişiye göre görüşler değişir)

Konuyu uzatmaya gerek yok.

15. Merhaba ,

Arkadaşlar konuya 4 defa mesaj yazdım ve açıklama yaptım. Eğer uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız support'a bildirin. İncelemesi yapılır ve eğer gerçekten uygunsuz ise o zaman support gerekeni yapacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.