Siz Hangi Roket Atarı Alacaksınız?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Dontforgetme tarafından 30 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Roket Atarı ALacaksınız?

1. Triskelion

38,1%
  2. Neptune

4,8%
  3. Hydra

57,1%
  1. Evet arkadaşlar bayadır aklımda olan bir konuyu açmak İstedim,

Hangi roket atarı alacaksınız? Sebepleriyle birlikte yazın birbirmizlen fikir alışverişinde bulunalım.

Mesela ben ''Hydra'' almayı düşünüyorum, çünkü daha çok pve odaklı kasılma odaklı duruyor..

Sizin yanıtlarınızda bekliyorum.

Bu arada merak ettiğim bir soru var biliyorsunuzki citadel 2 roket atar slotu alıyor

Citadele 2 tane hydra koyduğumuzda bonusları 2 katmı olacak yani dp %30 değilde %60 mı olacak yada triskelionda ki %25 bekleme süresi %50 mi olacak? Yada neptundeki %5 hasar %10 mu olacak

Bununla alakali kimse birşey sorup/paylaşmamış umarım cevabını bilen biri vardir..

İyi forumlar :)

titans___ bunu beğendi.
  2. titans___

titans___ User

Ben bunların geleceğini diğer yabancı forumlarda gördüm orda ki bir kaç kişi citadeli çok övüyor bence anlamsız geldi de bu aynı dediklerin etki süreleri artarak klan savaşlarında vesaire kullanımlarda baya etkili olabilir ben zaten 2 seneye tamamlarım bu hızla kredilik göndermeler yapıyorum 2 tane diğerleri 5 e kadar hepsi de 50 bin uriye açılıyorsa kalsın ne olduğunu anlamadan alıp yaya kalmayım ben ebedi modül pro lazer gelişmelerine odaklıyım zaten modül gitti retrıusa çıktı da gemi yok daha bende arada yabancı forumlara bakyorum malum burda ki modlar da ingilizce bilen de okumadım bildiklerine dair bir şey bende bilmiyorum google çeviri ile de anlamsız çıkıyor zaten bazı yazılar yabancı forumlar da .

3. Sorunun cevabını vermemişsin hydra mi düşünüyorsun triskelion mu yoksa neptün mü :D

titans___ bunu beğendi.
  4. titans___

titans___ User

ben bu oyunda sonra dan oyuncular faydalanıyor diye düşürme yaptıkları için yoğurdu üflüyorum malesef kami aldık sonra uri fiyatları düşürüldü zaten kami atıp pro da kesemessin diye prolar uzaklaşıyor 35bin pro görevi kaçıncı seneyi devrine girdi sanki Hydra da işte oyun da geliştirmeler çok yüksek diye düşürdüler hani ordan tam net de değilim o ben zaten o bölünme kristali fullemem benim ne zaman olur bilemedim spartanı bile yeni aldım öyle çok kapı yapmazdım da şimdi indirim kodu ile bol yaptım da gerekli bir konu açmandan dolayı tebrik ederim bilgilisin sen benden ordan yorumla bildirim geliyor diye yazdım dı zaten bende sence hangisi .

5. Bir citadel Oyuncusu olarak şöyle söylemeliyim en iyi kombinasyon :
    1 .konfigurasyon :1 triskelion +1 hydra olacaktır (Tank citadel )
    2 . kongurasyon : 2 hydra olacaktır (Avcı citadel )

ek olarak eğer insanları portal savaşında kanser etmek istiyorsanız 2 adet triskelion takıp 0,5 bekleme süresi ile port atlayıp ateş çek spamlarsanız savaş kazanabilirsiniz :)

Citadel eğer oynamayı biliyorsa 7 vs 15 kazanabilir :)

Pve için bence Triskelion daha iyi nedeni ise :
    Gemilerin bekleme süresinde çok fazla düşüş oluyor . bu çok işlevsel birşey ..

-%10 bekleme süresinde azalma Hermes + -%50 uri ile alınan bekleme süresinde azalma desteği + -%25 Triskelion Bekleme süresinde azalma .

Spearhead elite
    Mükkemel kamuflaj :
    300 saniyeden %85 ile 45 saniye düşer.

Citadel Elite (2 adet roket atar slot )
    Ateş Çek(1x Triskelion):
    60 saniyeden %85 ile 9 Saniyeye düşer.
    Ateş Çek(2xTriskelion):
    60 saniyeden %110 ile 0,5 Saniyeye düşer.

Aegis Elite :
    Tamir Birimi Yeteneğinin Süresi:
    120 saniyeden %85 ile 18 Saniyeye düşer.
    Kalkan Tamiri Yeteneği:
    30 saniyeden %85 ile 4,5 Saniyeye düşer.
    DP Tamiri Yeteneği:
    90 saniyeden %85 ile 14 Saniyeye düşer.

Orcus
    Asimile:
    540 saniyeden %85 ile 80 saniyeye düşer.

Holo
    300 saniyeden %85 ile 45 saniye düşer.

Disruptor
    Yönlendir :
    40 saniyeden %85 ile 6 Saniyeye düşer.
    DDoL (Lazerlerin Dağıtılmış Reddi) :

Berserker
    İntikam:
    180 saniyeden %85 ile 27 Saniyeye düşer.
    Cinnet :

Solace
    90 saniyeden %85 ile 14 Saniyeye düşer.

Spectrum
    180 saniyeden %85 ile 27 saniye düşer.

Hydra daha çok savaşlarda yetenekleri olmayan gemiler için kullanılır :) (orcus buna dahil değil bir pve yetenegi var çünkü )

Neptün sadece hasara dayalı oynayanlar ve pve yapmak isteyenler için faydalı olacaktır :)

Ben 2 adet hydra ve 1 adet triskelion alacağım artarsa malzeme tüm roketlerden 2 şer alacağım :D

öncelik triskelion daha sonra hydra

Son düzenlenen: 30 Haziran 2021
  6. -333-

-333- User

al diyeceğim seçenek burda yok.

7. Teşekkürler fakat herkes yetenek gemileriyle iyi oynayamıyor özelliklede berseker ile baziları o gemi ile gerçekten ölümsüz oluyor :)

yılmazcan47 ve titans___ bunu beğendi.
  8. titans___

titans___ User

ustalaşmak lazım ben de modül olarak da npc hasarı veren var diye solace kullandım mesela x-1 le ımpulse daha çok kasar versede mind için orcus gerek karlı ve ona da npc hasarı çıktı malum ebedi kapı yapmadan olmuyor onun için ilk NPC hasarı vereni alırdım orda çabuk etkinlik bitirme olsun kapı olsun ebedi veya etkinlik kapısı gelirse de ben 1 sene ye bir tanesini yaparım çok uri harcamayan biriyim de üstte o yeteneklerde çalışmak da lazım bazıları baya etkin kullanyor Berserkeri ha özellik bitiminde yakalarsan da kaçamaz da bu roket atarlar ile de dnklemi değiştirir neticede.

yılmazcan47 ve Dontforgetme bunu beğendi.
  9. Hydra , 8. seviyeye yükseltildi.
    Neptune , 15. seviyeye yükseltildi.
    Triskelion , 9. seviyeye yükseltildi.

ben suan Hydra kullaniom

10. %30 dp veriyor dimi hocam?

11. titans___

titans___ User

bende daha en fazla 2 hydra çıktı da diğerleri yok zaten yani bölünme kristali falan

12. evet

zamanla olur insAllah :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2021
    titans___ bunu beğendi.
  13. titans___

titans___ User

ben şu an modül ile pro geliştirme işine odaklancam da kapıda sıkılıyorum işte sep bugu yapmadığım için sep bitiyor 10bin uriye satılan seprom da faydasız zaten 2 saniyede patlama oluyor o yüzden ben modül pro derdindeyim az etkinlik de dert olsam rahat bıraksınlar bana yeter karşı şirketden biri kendi şirketimden 5 kişi sıkıyor napabilirsin ki tek başına o sıkana sıkıyorum arkadaşı falan diyenler neden derler hala çözemedim banane bana zarar veriyor ise benim umursamam mı gerek azıcık uyanık olun boşa polemik yapmayın girmem de hadi muhattap oluyordum gerçek hayatta da muhabbeti kesdiğim insan sayısı kaç desem hadi deyip inanmaz kimse kimsenin çıkarı için kendimi eşşeği gibi kullandırtmam desem zorlarına gider diye de gerçek hayatta söylemem de kimseye zorlarına gider diye tahmin ediyorum .