Siz Ne Düşünüyorsunuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şahsi kanaatim Bir Türk vatandaşı Dil seçimi olmayan serverda oynuyorsa o kişiye support hizmeti verilmemesi lazım düşünsenize adam Türk ama gidip Çek serverında oynuyor bence bu Çeklere saygısızlık zaten bigpoint Tr hizmeti veriyor Çekde oynamanın anlamı ne , böyle oynayanların önüne engel konulması gerektiğini düşünüyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

2. Ancasin

Ancasin User

Katılmıyorum. Burda tr1 serverındayım ama oynadığım başka bir online oyunda Alman serverında oynuyorum. Ben şimdi Almanlara saygısızlık mı etmiş oluyorum? He diyosan ki çek serverındaki kişinin sorununu çek supportu çözsün, çek serverı mı çözüyor bizim support mu çözüyor bu konuda bilgim yok. Ama kimin hangi serverda oynayacağına kurallar dahilinde oldukça kimse karışamaz kardeşim :)

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2014
  3. Kardeşim ben dilimi (ingilizce) bu oyunda test ediyorum mesela öncedem global avrupa3 (int7) de albay dımfarklı kişlerle oynamak yada farklı taktikler görmek iyi oluyor bu şy olursa herkes kendi mıntıkasında çalsın mantığıyla yürümez çek serverinde çeklere saygısızl8k yapan biri varsa banlanıyordur zaten tr de oynayan az da olsa ingiliz var bize saygısızlık mı yapmış oluyorlar yani ne g7zel oynuyoruzkısıtlama demek insanı boğmak demek buda bence yanlış :)

4. Global Avrupa zaten ortak bir server.

5. O sadece örnek adam belki çek de fransada oynamak istiyor yada fransız tr2 aktif diye orda oynamak istiyor oyun buna karışmaz...

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Herkez istediği bir serverda oynama hakkı vardır bu konuda yapılabilecek yada sen neden bu serverda oynuyorsun oynama diyebilecek bir hakka sahip değiliz ve bu şekilde insanları yöneltmemeliyiz diye düşünüyorum.

Ancasin bunu beğendi.
  7. Bence de herkes bu konuda özgür olmalı, adam herhangi bir şey için başka bir ülkenin serverini tercih edebilir(misal ben :D), buna karışmamak lazım. Üstelik şu ana kadar hiç bir oyunda böyle bir kısıtlama yapıldığını görmedim.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konu bir tartışma konusudur konu farklı noktalara gitmeden konuyu kapatıyorum forum kuralları dahilinde konu mesajları açmaya özen gösteriniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.