Siz ne önerirsiniz

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MãTãÐØñ_ßℓã©к tarafından 29 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar birkaç konuda yardıma ihtiyacım vardı öncelikle gemi özelliklerimi söyleyeyim 10 iris havoclar ful (hepsi 13 seviye)
    12 pro lazer(hepsi 7 seviye) gerisi full lf4
    6 bo3(10 seviye) gerisi bo2 full
    32 arge
    gemi solace (npc hasar ve hız modulüm var)
    pette gerekli cogu modul var 7 lazer slotu acık
    Yazmayı unuttuğum birşey varsa sorabilirsiniz sorum ise etkinlik sayesinde 1milyon 300 bin uri kastım fakat bunu en etkili nasıl kullanmalıyım gemimde hiç hercules yok indirim cekip pazar gunleri kappa kapısınamı yonelmeliyim yoksa zeta yaparak anahtarlar ile pro lazermi yapmalıyım yada bunu yapsan daha iyi olur dediğiniz birşey varmı

2. M-A-Y

M-A-Y User

Zeta dönmek seni arge ve vuruş konusunda güçlendirir ama 1,300k urüdyumla 8 tane herkülesi alabilirmisin bilmem benim fikrim lazerleri fulle sonra herkules yap ama urüdyumla değil git gg topla öyle yap çok zor veriyor çünkü
    Ben son 2 taneyi 7 kapı yapışımdan sonra aldım (pazar günü) Bir dahada yüzüne bakmıyorum kappanın

3. Şanslıysan herculesleri fullemelisin savunma olarak baya bi artısı var. Tamamlayabilir misin orası biraz şans işi gerçekten. Şahsen 6 kappada fullemiştim ben. 2-3 kapı şansını kappada denemelisin bence baktın herculeste şansın var devam edersin 10 olana kadar. Yok eğer gelmiyorsa zeta dönerek prometheus için anahtar kasabilirsin yanında ar-ge ve baya bi x2 x3 elit roket insta akıllı bomba ve sab kasarsın. Bu uridiumla yaklaşık olarak da kendi tecrübemden yola çıkarak söylüyorum ben biraz ekstra enerji ve 630 k uriyle 8 tane zeta döndüm 400 anahtar ordan geldi ve elimde 260k kadar uridum kalmıştı üstünü de satın alarak 600e tamamladım bu da 8 Prometheus için gerekli olan anahtarı sağlıyor sende de bunun 2 katı kadar var zaten çok rahat bi şekilde 15 tane prometheus için anahtar kasman mümkün duruyor 1-2 fazla olabilir ama eksik olacağını pek zannetmiyorum. Bunları yapmak istemezsen eğer grupla hades dönerek spartan için hazırlık yapabilirsin ama hercules yoken pek tavsiye etmem.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İlk olarak prometheus lazerini tamamlamanız sonrasında daha hızlı kasılmanızı kolaylaştıracağından dolayı daha mantıklı olacaktır. Sonrasında herculesler için kappa yaparsanız daha mantıklı bence. Fakat diğer oyuncularında fikirlerini alabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Cevap veren arkadaşlara ve moduma cok teşekkür ederim cevaplarınızı dikkate alarak devam edeceğim konu kilitlenebilir

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.