Siz Olsaydınız ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 m uri kastım ;
    Gemi Özellikleri:Venom, Ageis, 2 lf-4,2Havoc, 0 Hercules, Pet;2 lazer 2 jeneratör 2 modül 2 yz protokol yeri açık ,25 arge ,Apis 8 parça ,Zeus 0 parça kayda değer bunlar var siz olsaydınız böyle bir gemiye ne yapardınız tavsiyelerinizi dikkate alıcam yardımcı olursanız sevinirim...''pet 15 lwl 8 iris''

Son düzenlenen: 20 Haziran 2016
  2. klasik cevap çifte kapi ödüllerini bekle sonra full zeta yap bu arada %25 indirim cek öyle yap kapılarını o uriye yaklaşık20 kappa yaparsın ben 500k uriye 10 tane yaptım 10 gg 550 uri idi o zaman

3. Irisleri belirtmemissin, full oldugunu varsayarak, indirim gununde ganimet anahtari almani ve Lf4 Zeus gibi gunlerde kullanmani oneririm.Ayni zamanda gglerde cift odulu bekle ne zaman gelir mechul ama havoctan once lf4 lere odaklancagin icin cokta problem olmaz.1500 kadar anahtara 25 i bulacagini dusunuyorum lf4lerinin.Bu yolda devam et petinede level atlatmaya bak, 8 e kadar kassan modullerin son seviyelerini alman icin yeterli olacaktir.

4. bende seninle hemen hemen aynı durumdayım 1m uri var x2 kapı gününü bekle indirim al full zeta yap öncelikle derim ben
    100 günlük dosyası
    50 ganimet anahtarı
    2 havoc sansı ile 1m e(gelen uriyi de kapıya atarsın) 20 kapı yaparsın öyle argeni artırırsın gelen korsan ganimeterini zeus gününde açarsın zeus parçası apis parçası iyice birikir lf4 vs de gelir full havoc 3 arge felan daha yaparsın lf4 ile fealn yolunu bulursun bence en mantıklısı bu

5. 1m uriye %25 lik indirimle artı x2 gk günündende %5 lik indirimle birlikte 20 zeta açılır mı buda demekki 50 k uriye bir zeta açmak ben açıkçası inanmıyorum Aslan Yürekli nin dediğini yapıcam büyük ihtimal

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Tavsiye istediğiniz konuları yeni başlayanlar kısmına açınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.