Siz Zamanında Ne Yapmıştınız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 29 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle bu konuyu oyunda elit , elite yakın kişilerden fikir almak için oluşturuyorum.

Gemi Özellikleri:
    2 lf4,34 lf3,19 bo2,8 iris,25 arge(kalkan,kalınsıkma),pet 15 level 2 lazer sıkma 2 jeneratör 2 modül 2 yz protkül yeri açık,oto yağma 3 hammadde toplama 2 düşman bulucu 3 kamikaze 2 ticaret modülü 3 svye,güve uçuş düzeni,2 havoc,430 k uri,1050 gg,venom,ageis,2milyar tp-2milyon şeref,apis 12,zeus 0

Siz böyle bir gemiye sahip olsaydınız ne tür bir kasılma planı nasıl bir taktik uygulardınız veyahatta ilk ne yapardınız öneri ve görüşleriniz benim için çok önemlidir

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ya x-7 haritasında Kristallin/Kristallon imha ederek. x-6 haritasında Kristallin , Kristallon ve Cubikon imha edenler birlikte kasabilirdim. Belki 5-2 haritasında korsan NPC'leri ile kasardım. 5-3 haritasında palladium toplayabilirsem onları enerjiye çevirip kapı yapabilirdim.

3. ilk olarak katlayıcı paketi çekebilirsen pvp haritalarında kutu toplamanı öneririm, en karlı iş bana göre bu şu anda.

yok ben katlayıcı pakete para falan yatıramam diyorsan, eğer serverında palladium toplamak mümkünse (kalabalık olması, savaş durumları vs.) 3.seviye hammadde toplayıcı alıp palladium toplayabilirsin, o sürede de korsan görevlerini alırsın tp ve şp'de fazla geriye düşmezsin.

bu ilk iki durumda da başarılı olamazsan ve ya cazip gelmezse, vip varsa x-5 haritasında, yoksa x-7 haritasında kasılmanı önerebilirim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.