Bug / Oyun hatasi sizce 1 ay ban doğru karar mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spinaci tarafından 21 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spinaci

Spinaci User

Merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşın darkorbit'in oyunculara yönelik yaptığı çalışma şekline ***** politikası tabirini aynen ***** diye yanıtladığım için 1 ay ban yedim. Sebep ise bigpoint dışı reklam :D:D:DD:D:D:D:D:D::D CM'lerin bu kararlarına ciddi gıcık oluyorum seçerken düzgün seçin ya da bana güzel bir sebep söyleyin ama cidden bu cezayı hak ettiniz yok işte bize saygı duymuyor musunuz sorularını support'tan tekrar almak istemiyorum zaten 1 aylık ban kesinlikle hakkım değil, daha düzgün bir üslupla destek ekibine de belirttim bunu ama buraya yazmamdaki maksat sizce bu yasaklama ve özellikle de süresi doğru mu düşüncemi çözmek.

İşte log:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2019
  2. kardes yapcak bişey yok anneye küfür ile saçma bi oyun ismi yazmak aynı sürede ban alıyor :) güzel mantık sebebini söyliyeyim donun elinde kalan oyuncu azaldı ve para harcayan insan sayısı çok az jackpotun kalkmasının sebebide buydui bpye az para gelmesi, böyle şeyler yaparak diğer oyunların isimlerini engelleyip :D oraya insan kaçmasını engeliycekler aklınca gerçekten çok sığ bir düşünce bende aynı duruma dustum supporta yazdım olmsuz cevap aldım aldıgım ban haklıymıs o yüzden sana simdiden söylım urasma 1 ay girme zaten sana mailden yazarlar neden DO oynamayı bıraktın diye :D oraya yazarsın tabi değerlendiriyorlarsa

Spinaci bunu beğendi.
  3. Spinaci

Spinaci User

cevabın için teşekkür ederim şimdi hrşey daha yerli yerine oturdu, daha normalim sağol :) chate 10 yılda bir girer hale geldik te komple yasaklayın bana :D

4. ben ***** içip gelcem dedim uygunsuz madde kullanımından 1 ay yedim geçen hafta :D şaka gibi :D

Spinaci ve Sempatik.57 bunu beğendi.
  5. Bir daha ki sefere hava alacağım yazarsınız. :)

Spinaci ve eskioyuncu27 bunu beğendi.
  6. :D ordaki sansür siz mi yoksa admin mi yaptı merak ettiğim için sordum

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sohbet Kuralları'nda belirtildiği gibi;
    yasaktır. GİŞ, Oyun, Sohbet ve Forum Kurallar'ını bilmemek ceza almanızı engellemez. Bu nedenle ceza alabileceğiniz bir eylemi tekrarlamamanız adına forum listesinde en üstte görebileceğiniz "Kurallar" bölümünü incelemenizi öneririm.

Sohbette olduğu gibi forum içerisinde de üçüncü şahıs şirketlerin reklamı (sadece isimlerini yazmış olsanız dahi) ve tütün, alkol mamülleri başta olmak üzere uyuşturucu maddelerden bahsedilmesi/teşvik edici konuşmalar yapılması yasaktır. Bu nedenle mesajlarınızı düzenlemiş bulunmaktayım. Bu davranışınızı tekrar etmemenizi rica ediyorum.

Almış olduğunuz cezayla ilgili destek ekibi ile iletişime geçmişsiniz. Burada da süresinin haklılığını konuşmak istemişsiniz. Sohbet Kuralları içerisinde kullanıcıların yapmış oldukları ihlaller Küçük İhlaller, Ciddi İhlaller ve Çok Ağır İhlaller olmak üzere üç ana başlıkta ayrılmaktadırlar. Yapmış olduğunuz ihlal ise Ciddi İhlaller arasında bulunması nedeniyle verilecek cezanın süresinin de Küçük İhlaller'in süresinden daha fazla olması doğaldır.

Almış olduğunuz cezanın sizi rahatsız etmiş olabileceğini anlıyorum. Ancak Bigpoint'in sunmuş olduğu hizmetler dahilinde kullanıcılardan uymalarını beklediği birtakım kurallar mevcut ve bunların uygulanabilirliği de cezalar üzerinden yürümektedir. Bir daha böyle bir ceza almamanız için "Kurallar" bölümünü incelemenizi tekrar hatırlatmak isterim.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Spinaci bunu beğendi.
  8. mod yapmış canı sağolsun :D

Sempatik.57 bunu beğendi.
  9. Spinaci

Spinaci User

Tamamdır en azından karakterime alınmadım o yeterli :) yani düz banlanıp geçiliyor kurallara göre

artık 108 sayfalık sözleşme yazılarına çok daha farklı gözle bakacağım :D :D direkt kabul etmek yok

10. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hiçbir sözleşmeyi okumadan kabul etmemeniz tavsiye ederim ben de :) Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka soru yoksa kilitlenmesi talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Spinaci bunu beğendi.
  11. Spinaci

Spinaci User

hiç aklıma bu gelmedi şu ana dek biliyor muydunuz ? :D konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkürler. :)

Minerva bunu beğendi.
  12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.