Sizce ABG dönmeli miyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ahmetbeypolat tarafından 14 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

ABG kapılarını haftasonu Cumartesiden başlayıp pazar geceye kadar dönmeye başlasam İndirim+VIP ile kar eder miyim uride ? Ayrıca Duyduğuma göre 200.000 uri ile bütün kapılar acılıyormus ? Bu konu hakkında deneyimlerinizi tavsiyelerinizi söyler misiniz ?

Tek amacım Hades dışı minumum uriyle maksimum X4 kasmak

2. Sqweegel

Sqweegel User

bak bro kapıları nasıl aç biliyomusun bas enerjiyi alfa açıldı diyelimki gir hemen yap sonra devam et hangisi açılırsa gir direk yap dediğim gibi yaparsan uri bile arttırırsın kar edersin ama premium ve %25 indirim almadan yapma bence

mesela şimdi şöyle düşünebilirsin alfayı açtın betayı açtın gamma parçası daha kolay çıkar diye düşünebilirsin ama öyle değil alfa açık olsa bile gammanın parçasının çıkma olasılığı artmıyor. ne anlattığımı ben anlamadım sen anlarsın inş :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2020
  3. Atacağın elite bağlı.

x1 x2 atarsan zarar etmeden kapatırsın.

x4 atarsan kesinlikle uri kazancın ama x4 fazla kasamazsın.

streuner lordakia mordon saimon kristallin sibelonit prodegit pete gidiyor :D

devolarıda beta ve gama da x2 yada x3 kullanabilirsin.

Sibelonlarda beta gama aynı x2 yada x3

kristallon beta x3 gama x4 öneririm :D

4. Muhtemelen Gama dışında x2 kasarım urı acısından karım olur mu ?

5. -İDALI-

-İDALI- User

Geçen hafta bununla ilgili çok detaylı bir istatistik paylaşmıştım. Forumun kimsenin okumadığı köhne köşelerinden birine atıldı :D

Buraya da kopyalıyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bu çalışma için baya emek sarfettim.
    Hayatta şans diye tanımlayabileceğimiz doğaüstü bir fenomen yoktur. Açıklayamdığınız ve şans dediğiniz konu aslında istatistik biliminde olasılık konusu içinde incelenir. Bir konuyu incelemek ve doğruya en yakın bilgiyi edinmek için ise en önemli faktör örneklem büyüklüğüdür. Bu çalışmayı sadece kişisel merakım için yaptım fakat kimsenin yaptığını düşünmediğim için paylaşmak istedim.
    Herkes GG konusunda ne kadar şanslı olduğunu veya ne kadar şansssız olduğundan bahseder zaman zaman. Ama bilimsel bir hesaplama yapmadıysanız sadece kişisel hislerinize bağlı bir görüştür bu. yaklaşık 1 ay boyunca 100 000 in üzerinde bastığım GG için notlar tuttum ve hesaplamalar yaptım (ABG) kapısı için.
    Öncelikle Enerjileri basarken kimi zaman nano gövdesi dolu olan gemi ile bastım kimi zaman gemiyi değiştirmeden bastığımı söylemek istiyorum (örneklem büyük olduğu için etkisinin minimumda kalacağını düşünüyorum. GG basarken kapıların açılmasına çok varsa 100 lü eğer az varsa 10/5/1 li olarak bastım. Mesela bir kapının açılmasına 6 parça varsa çarpanın 6 ya kadar gelmesinde bir sakınca görmedim ama 3 tane kaldıysa en fazla 3 çarpana gelince bastım. Yani kapı açıldıktan sonra boşuna parça israfı olmaması için dikkat ettim.
    Gelelim rakamlara:

100955 basışta açılan kapılar

67 Alfa
    45 Beta
    26 Gamma
    1057 Log file ( bunu not almamın sebebi gerçekten %1 verecek mi diye bir sağlamaydı ve çok yakın bir şekilde tuttu)

1 Alfa kapısına 1 birim kapı diyecek olursak toplamda 235 birim kapı açılmış oldu.
    (Aslında bu tam olarak doğru bir kıyas olmuyor çünkü kapıların ödülleri katlanarak artsa da parça sayıları tam katlanmadığı için Alfa dan gamaya doğru giderken verimlilik artıyor (yani kapıları tek tek açabiliyor olsaydık en verimlisi gamma en verimsizi alfa olacaktı). Fakat bunları hesaplamak işi iyice karmaşıklaştıracağı için verimliliklerini eşit aldım)
    Böylelikle 1 birim kapı yaklaşık 430 GG ile açılmış oldu.
    1Alfa kapısından Alacağınız toplam uridyum 26488 dir.
    Çift indirim ile 70 uriye kapı açıyorsanız normal bir günde ABG kapılarını yapmak sizden birim kapı başına 3617 uriye malolacaktır (430x70-26488). Haftasonu 55 e basıyorsanız artıya geçmeye başlıyorsunuz ( birim kapı başına 2838 uridyum). Eğer tam olarak 62 uriye GG basabiliyor olsaydık başabaş olacaktır. Yani sonsuza kadar ABG kapısı yapabileceksiniz.

Eğer uridyum için Paladyum topluyorsanız yukarıdaki sayılardan yola çıkarak 1 birim kapıyı açmak için 6450 paladyuma ihtiyacınız olacak ve size 26488 uridyum kazandıracak. Ek bilgi olarak topladığınız her bir palladyum tanesini de 4.1 uridyum olarak düşünebilirsiniz.

Alacağınız diğer ödüller gemiden gemiye değişeceği için hesaplamanızı kendiniz yapabilrsiniz.

6. Öncelikle emeğin için teşekkürler. Çok güzel mantıklı bir analiz olmuş. O zaman ben 55 uriyle bastıgımda katlanarak kapı yaparım rahatlıkla.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Vıp+ İndirim ile A-B-G dnmek gerçekten karlı bir iş, eğer Hades'e bulaşmak istemiyorsanız kesinlikle A-B-G dönmenizi tavsiye ediyorum. Üyelerimizinde dediği gibi açtığınız kapıyı direk girip bitirmeniz gerekmekte, çünkü atıyorum sizin Alpha kapınız hazır onu haritaya yerleştirmeden GG basmaya devam ederseniz parçaları full olsa bile çarpan ona denk gelebilir.

Uridiumdan kar etme işi biraz şans çarpanları iyi tutturursanız gerçekten Uridiumdan kar edebilirsiniz. Ben geçen hafta kar edemedim ve çok zorlamadım şansımı :) ama ondan önceki hafta bayağı bi kar etmiştim.

Cephane konusuna gelecek olursak üyelerimizinde dediği gibi bu sizin kapı içerisindeki elit harcama miktarınıza bağlı, eğer geminiz yeterli seviyedeyse Alpha kapısında x2 fazla elit sıkmamanızı tavsiye ediyorum. (Ben biraz cimri olduğumdan Alphayı bazen x1 ile bile bitiriyorum :D ) ayrıca kapı içerisinde güve uçuş düzeni artı avcı konfisi çok işinize yarayacaktır.
    Forum içerisinde alt alta yazmak yasaktır. Bunun yerine sol altta bulunan ''Düzenle'' seçeneğini kullanabilirsiniz :) Mesajlarınızı birleştirdim lütfen tekrarlamayınız.

Üyemizin bahsettiği konuya Buradan ulaşabilirsiniz. Konunuz forumun ''Köhne'' köşesine değil Konuşmacı Köşesine taşınmıştır. Bunun asıl sebebi oraya daha uygun olması ve konunuzun diğer kullanıcıların yorumlarına açık olmasıdır :) Emekleriniz için tekrardan teşekkür ederiz :)

@ahmetbeypolat Konu başlığınızı daha uygun bir biçimde düzenleyip, daha uygun bir bölüme taşımış bulunmaktayım. Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

ahmetbeypolat ve ateistkeci bunu beğendi.
  8. Teşekkür ederim herkese, Konu kilitlenebilir

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konunuzu talebiniz üzere kilitliyorum, bol x4ler :D

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.