sizce aegis almalı mıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .pars.(turk) tarafından 19 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemi
    9 bo 2
    19 lf 3
    12 elit hiz
    9lf2
    6 flax
    2 iris
    roketatar beşli sviye2
    irislar seviye3
    1 bo2 seviye 1
    elimde 210 uri var indirim cekip

2. 210 uri var derken sanırım 210 bin uri var demek istediniz.Kişiden kişiye değişir tabi bence aegis almayın.Uriyle 3 elit hız daha alın, zaten 6 bin uri pek bişi değil.Böylece golide maksimum hızı elde edebilirsiniz.Biraz argeye vermenizi öneririm.Eğer tr serverında oynuyorsanız 3.irisi uriyle almanızı öneririm böylece gelişiminizi bir nebzede olsa hızlandırırsınız.

3. Önce ilk gemini fulle de sonra diğerleri olsun. Aegis'i aldın içi boş olduktan sonra keyif vermez

4. Bence keisnlikle almalisiniz.Argisin inanilmaz sekilde artilari var hele az vuran bir gemi icin argis resmen gecim kaynagi :)

5. aegis icin ucuş duzeni nedir elmas dişinda

6. Aegise Kalp+Elmas guzel oluyor birde ban yazarken cevaplaya basip yazarsaniz cevap vermem hizli olur

7. tmm ben bu gun 3x de 210k uri elime gecicek aegis alıp gerisini saklamayı düşünüyorum sizce

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bence öncelikle hesabınızdaki elit ögeleri arttırın mesela kalkan sayınızı 15'e tamamlayın. Hız jeneratörlerinizi de 15 yapmalısınız. İris sayınız az 1-2 tanesini uridium ile alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Argis ici bos olsa da guzel bir gemi.Alabilirsiniz.Bu sayede hizli credits-uridium kasarsiniz.Grlen credilerle Iris,Uriduumlarla ise Bo-2 , Lf-3 alabilirisniz

10. bende onu dusunmustum bedavadan adama can bas tamam gubikon un da bir kismini al diye aegis alıcam

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis alma kararınız güzel bir karar.Gelişmekte olan hesapların çok büyük yardımcısı olan bu gemiyi tavsiye ediyorum.

Konu hakkında başka sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

12. evet kilitleyebilirsinizz

aeis aldım iyiymiş sagolunn

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2015
  13. Merhaba ,

Hayırlı olsun beğenmenize sevindik. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.