Sizce artık TR7 nin açılma zamanı gelmedimi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NormanReedus tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Butün serverler fullendi sayılır. oyuna yeni başlayacak arkadaşlar birde bakıyorlarki serverde oynayanların %80 zaten donanım olarak fullenmiş. ve doğal olarak yeni başlayacak olanlarda başlayamıyor. Artık bu arkadaşlarımıza bir şans vermenin vakti gelmedimi? sizce artık tr7 nin açılma zamanı gelmedimi? 3 senedir dört gözle bekliyoruz. ama bi haber yok :(

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar daha tr6 serveri doldumu bilmiyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim. Konunun desteğinide bir görmek lazım raporlarımıza eklememiz için. Anket açmış olsaydınız daha rahat olurdur destek sayısıını görmek için.

Keyifli Forumlar

3. serverlarda duzenleme olması lazım bazılarımız diyor cok az kişi var bazılarımız diyor yeni serverler açılsın bir düzenleme gelse keşke

4. o zaman bir anket açıyım ben bunu kilitleyelim isterseniz

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Aynen tr3 de oynuyordum 1 haftadır.Bu süre içinde eski haritalarda kendi şirketimden toplamda 3-4 gemi anca görmüşümdür.Kim hangi serverde fazla insan görüyor anlayamadım...

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.