Sizce Beta Yapabilir miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .ELVAN_DALTON. tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ve moderatörlerim öncelikle 2 yıldır oyuna girmiyorum ve forum baya değişmiş o yüzden konuyu nereye açacağımı bilemedim doğru yere taşırsanız memnun olurum.
    Beta kapısı yapmak istiyorum gemimin özellikleri şöyle;
    Gemi:Goliath,Vengeance
    Droit:3 İris 5 Flax
    Silah:21 l3 Gerisi lf2
    Jeneratör:19 B02 15 Elit Hız
    x2:80.000
    x3:50.000 var
    P.E.T Kami 1 var
    Sizce Yapabilir miyim ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Beta kapısındaki npc lerin canları normal haritadakilerin 2 katıdır bundan dolayı ekipmanınzda biraz zayıf olduğundan zorlanacağınızı tahmin ediyorum bu hiç yapamazsınız anlamına gelmez kaçarak yapabilirsiniz fakat oldukça uzun sürer ,en azında LF3 lerinizi çoğaltıp deneyebilirsiniz....size başarılar dilerim..

İyi Forumlar.

3. Teşekkür ederim modum diğer arkadaşların tavsiyelerini de dikkate alacağım :)

4. Merhabalar ;

Bu ekipmanlar ile modumuzun dediği gibi kapıyı yapabilirsiniz ama biraz zaman alır.Eskiden bu ekipmanların daha düşünün ile gama yapıyorduk:). Özellikle kristaller ve kristallon dikkat edip darbe almamaya çalışmalısınız.

İyi forumlar.

5. Teşekkür ederim s-modum da forum eskisi gibi değil galiba eskiden daha çok kişi olurdu güzel muhabbet olurdu simdi sinek avlıyosunuz heralde :)

6. Merhabalar ;

Havalar sıcak herkes uyuyor galiba daha :) uyanamadılar.

İyi forumlar.

7. Yaparsınız ama zorlanırsınız, lf-3 sayınızı arttırarak ve skylabdan promerium veya seprom yollayıp lazer gücünüzü arttırabilirsiniz.

8. Şimdi ilk dalgayı yapacağım strenuer ler kolay da bakalım gerisi nasıl ve protegitlerde vega kullanmak istiyorum hız açısından sizce doğru bir tercih mi ?

9. Protegilerde vega kullanmanız doğru seçim olacaktır.

10. teşekkür ederim şimdi siamona geçtim ve lf3 sayımı 23 yaptım umarım yapabilirim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.