sizce en gereksiz argeler hangileri ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve frankel tarafından 20 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frankel

frankel User

arkadaşlar bende şu anda 17 arge var.kendime göre bir plan hazırladım 50 arge için.argelerini yeni oluşturmaya başlayacaklar için tavsiye etmeyeceğiniz nelerdir ?

2. Merhaba ,

Tavsiyem 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmanız iyi olacaktır.

24 Arge ile Kalın Sıkma
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Buradan sonrası sizin oyun tarzınıza kalmış. Fakat tavsiyem ilk olarak Ayarcı 'yı 5/5 yapın ve daha sonra Roket Uzmanı , Yanıltma Manevrası 1 - 2 seçeneklerine göre devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. frankel

frankel User

evet modum önce kalın sıkmak için diziyorum argeleri. sonrası için biraz tereddütte kaldım.tavsiyeniz için tşk..

4. roket hasarı ve olasılığını artıran 5/5 şeklinde olan argelere vermeyin ilk etapda 24 argeye göre argenizi verip üstüne ayarcıyı fulleyin sonrada yanıltma manevrası 1-2 yi yapın toplamda 31 arge olucak . ondan sonrası birazda size kalmış , şeref argesini önerebilirim(%25 artırıyor toplam) rütbe artırmak için. veya pete radar protokolü alıp kutu toplamayı düşünüyorsanız %20 artıran 5 arge verilebilen bi arge daha vardı(tam adı aklımda değil şuan). onun harici daha ileri argeler için mayıncı , seçenekler arasında . lakin roket hasarı , roket isabet , mayıncı gibi argeleri ben pek tavsiye etmiyorum , tabi tercih meselesidir ama ona vereceğiniz uri yerine peti dizseniz veya lf4 düşürseniz-bunlara seviye bassanız daha faydalı olur. en iyisi ilk etapda 31 argeye göre (24 argede klasik kalın sıkma-sonra ayarcı fulleme - sonra yanıltma manevrası 1-2 fulleme) argelerinizi vermeniz yeterli olur. geminizin gücü arttıkça ihtiyacınıza göre ilerisini kendiniz belirlersiniz zaten

5. Sana önerebileceğim bir 48 arge;

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 5/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Isı Ayarcısı: 1/5
    Yanıltma Manevrası I : 2/2
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Roket Uzmanı : 5/5
    Uzaylı Avcısı : 5/5
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Yanıltma Manevrası II : 3/3
    Kelle Avcısı II : 3/3

Geriye 2 Ar-Ge kalmakta onlarda sana kalmış.
    Bana göre yapılabilecek en sağlam sistem bu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.