Sizce Fazla TL Vermeden Sağlam Olunurmu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İtalyanAygırı tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşalr 20 TL Kadar Para Versem Geri Kalanını Emekle Yapsam Sağlam Olabilirmiyim Ve O Miktar Parayla Neler Alabilirim Ne Kadar Zamanda Gemiyi Geliştirebilirim Şu An Tasarımlı Vegayım 6 LF3 5 FLAX VAR 15M CREDİ 5.000 URİDİUMUM VAR ?

2. Sami12

Sami12 User

Sağlam olmak için daha çok yatırmalısın.

3. ne kadar miktar ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

20 tl gerçekten ufak kalacak bir miktar heleki full bir hesap düşünüyorsanız nerden baksanız 3 milyon uridium gerekliki bunla bile yapamazsanız ancak temel atabilirsiniz.Buda gerçekten büyük bir tutar eder.

İlk olarak hedefiniz 15 lf3 15 bo2 ekipmanlarına sahip olmalısınız.iyi forumlar.

5. Kardeş oyun 37m civarı fulleniyorsun ancak sen 5m EN FAZL yatırsan gerisinin gelmesi zor olmaz. Ama 1m uri çekip 21 ar-ge, aegis 15lf3 ve bo2 alırsan güzel bir başlangıç yapmış olrsun...

6. beyler bi site hesaplamıs tam olarak 55 m uri gerekiyor hersey dahıl 10 havoc hercul lf4 geliştirmesinden tut argesine kadar 55 m uri ediyor 220 tl ye 1 m uri alınsa 220x5 = 10000 tl eder buda az para değil emkle yapıcam dersen zaman alır 2-3 yıl gibi bu benm dusuncem ha bu arada argeleri fullemek sadece10.5 m uri

7. ne yapıcaksın o zaman gidiceksin bi yerlerde çalışacaksın mesela 1 milyar paran mı oldu yatır bunun 250-300 lirasını oyuna. zevkine bak. kalan parayı da çatır çutur ye :)
    yoksa hiç para yatırmadan oyundan tat alamazsın. zor olur kendi emeğinle fullemeye çalışmak.

8. Bu oyuna para yatırılmaz paramizin degeri yok cunku bu oyunda....

9. sana göre yok olabilir ama bn zaman geçirmek için oynuyorum. zamanında yatırdım biraz para şimdi keyfime bakıyorum. zeta yaparken pipetle su içiyorum :)

10. Bende çektim fakat sen ileride anlarsın ne demek istediğimi... O zaman dersin yatırmaz olaydım...

Her sene oyuna yenilik geliyor aldığın seyler değersiz oluyor etkinlikleri berbat bir oyuna ben para yatırmam bizi yani oyuncuyu önemsemeyen bir şirkete para mı kaptırmam kaptırmayacağım...

6-7 senelik oyuncuyum bu oyunun böyle adaletsizlik görmedim.... Paramizi hiçe sayıyorlar aegis ticarete verildi o kadar emek verdik para yatırdık sonuc 0 aegis ticarete gelsin diyenlerde şimdi meeliyor koyun gibi ben zamanında dedim gelmesin diye kimse beni dinlemedi dedim zaten 2 gun sonra meeelemeyin diye simdi meeeliyorlar...

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.