Sizce hangi diroit tasarımını alayım yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *MERT*REİS* tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi düzen

1. Kalp

66,7%
  2. Burgu

33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle güve, kıskaç, elmas, bariyer diroit uçuş düzenlerim var ama bi tane daha almayı düşünüyorum 2 tanesi arasında kaldım

Sizce; Kalp uçuş düzeni mi alayım yoksa
    3d li burgu uçuş düzeni mi alayım çok karasız kaldım lütfen düşüncelerinizi alabilirmiyim..

Şimdiden teşekkür ederim

2. Hangi gemi olursa olsun bence hepsinde de kalp uçuş düzeni olmalı.
    Bu benim düşüncem.
    Ama burgu da fena değildir.

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Kalp uçuş düzeni:Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır.
    Burgu oluşumu uçuş düzeni:Lazer hasarı % 20 artar, ancak kalkan puanları % 25, kalkan yayılması % 5 ve hız da % 5 azalır.

Sonuç olarak Kalp uçuş düzenini almanızı tavsiye edebilirim.

iyi Forumlar.

4. Vegaya geçmek istiyorum birde ondan kalp aklıma daha çok yatıyor sanki

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konunuzu uygun bölümü taşıyorum oradan devam edebilirsiniz.

iyi Forumlar.

*MERT*REİS* bunu beğendi.
  6. Merhabalar;

Eğer haritalar da kasılıyorsanız kalp sizin için daha kullanışlı olacaktır.Burgu kalkan değerini azaltdığı için sıkıntı olabilir.

İyi forumlar.

7. Kalp uçuş düzenini al. Dp ve Kp de iyi bir artış olur.

8. Bence her zaman ilk once kalp alinmali.Hem gorunusu hem de verdikleri cok guzel.Burgu gorunusu cok ama cok kotu verdigi guzel ama goturdugu de cok kotu..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.