Sizce hangi diroit ucusu almaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αğıякяuναzöя tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aegis eliteyim 5 iris 3 flax 2 lf4 geri kalan full lf3 diroitlerde dahil hangi ucus duzeni onerirsiniz

2. Merhaba,
    Arkadaş eğer urudium çoksa şu ikisini al Kalp,Güve ama sadece 1 tane alcaksan kalp al derim.Kasılcaksan kalp almalısın ama şunu da yapabilirsin bekleyip yarasada alırsın ama 1 yıl beklersin :).
    Sen en iyisi kalp al,
    İyi Forumlar.

3. kalp alınca vuruş azalmıyacak mı daha kötü olur. güve ya da elmas olabilir.

4. İyide arkadaşım güve ve elmas kötü mesela güve kalkanını sürekli hiç durmadan düşürüyor hem kalp canını ve kalkanını yüksek oranda çoğaltıyor sadece lazer hasarını az yani %5 azaltıyor.

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kalp Bariyer Kıskaç Elmas Bunlardan istediğinizi alabilirsiniz tavsiyem uridiumunuz var ise argeniz tam değilse arge yapınız.

Keyifli Forumlar.

6. Bencede ama 28 argeden sonrası mühim değil bence.

7. 14 arge var :S

8. o zaman arge yüklenn :) zaten aegis le kolay kasılabilirsin.

9. tiaremy94

tiaremy94 User

İlk uçuş düzeninizse kalp öneririm heryerde kullanabilirsiniz; kapı, baskın, kasılma. Elmas ileride çok gereksiz oluyor sebebi; 300k kalkanınız olsa 3k yenileme verecektir size ama cubi 15-20k vururken 3k yenileme bir işe yaramayacaktır. Full + full olmadan güve almanız da gereksiz ona vereceğiniz uriyle arge yapabilir, droitlerinizi geliştirebilirsiniz.

Drowhake bunu beğendi.
  10. Drowhake

Drowhake User

Aslında diroit alman senin daha çok işine yarayabilir birde BO-2 ler full mu eğer full değilse BO-2 de alabilirsin.

11. Bakın güve ne işe yarar biliyormusunuz ben şöyle yapıyorum beni daha patlatabilen olmadı.
    Şimşek tasarımı(lighting),
    1.Konfigürasyon:
    Gemi:10 lf3 - full elit hız 10 adet
    Diroit:16 lf3
    2.Konfigürasyon:
    Gemi:10 lf3 - full elit hız 10 adet
    Diroit:full bo2 kalkan (pembe)
    ve tabiki uçuş düzeni güve,kalkan inme sıkıntısı yok. 1.konfiyle adamları patlatıyorum savaş tamir robotu filan can çoğalıyor,canım çok azalınca 2.konfi ile normal uçuş düzenine geçip kaçıyorum hızdada pro güncell zaten bide özellik açınca uçuyor tmmdır işte güve bunda çok işe yarıyor :) zaten petde can çoğaltıyor birde grup halinde baskına giderseniz süperr.
    Ben 1 solace,1 aegis,1 citadelle gidersem kaçmayada gerek kalmaz.Ama ben size sadece kalp uçuş düzenini öneriyorum güve baskın için çok işe yarıyor,kalp bonus için,can filan.

Son düzenlenen: 4 May 2014
  12. kalp alda güvede iyi

αğıякяuναzöя bunu beğendi.
  13. :) evet güvede iyi ama kasılması için kalp derim ben.

Arkadaşım sen kasılmakmı istiyorsun başka bişeymi?En iyisi sen irisleri lf,bo2 filan fulle ek hangarla ve petinin gelişmiş haliyle birlikte palladium topla.Hem sen hemde petin toplarsa baya iyi palla olur ve zeta kapısına extra enerji bas.Zeta yapınca lf4 leri ve havocları fullemeye bak sonrada diroid düzenlemesi yaparsın.Baskına gidersin.Hem kapı yaparsan ucb kolay dolar ben hem kapıdan hemde enerjiden kazanıyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.