sizce hangı droid tasarımı...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

sa beyler ben citadelim isimede yarıyo yanı ageisi sevmıyorum goliden sıkıldım
    suan citadelim 13 arge 23 lf3 20 bo2 var kalkan 400bin x1 le sepromla 6 7k felan guclendırıyle 8k olur herhalde neyse ha bu arada elit tasarım sizce hangı droid tasarımı almam lazım hemı kasılmalık hemıde ws icin yani ? mesela cubi kesmek icin ??

elmas veya güve almayı dusnuyorum sizce ??

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak üst üste mesaj yazmayınız flood olarak sisteme yansımaktadır ve forum kuralları gereğince yasaktır.
    Sorunuza gelince iki seçenek sunmuşsunuz elmas mı güve mi diye kıskaç uçuş düzeni için ne düşünürsünüz?
    Uçuş düzenleri hakkında ayrıntılı bilgi için burayı okuyunuz.

Keyifli Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eğer kasılıyorsanız citadel için elması öneririm.Veya bariyerde olabilir.Tabi baskın için derseniz iş değişir.Baskın için ise güve olabilir.Ancak citadel ne kasılmalık nede baskın gemisidir.

İyi forumlar

4. andermo83

andermo83 User

Citadel İçin Elmas Güve Güzel Oluyor Elmastan Tam Performans Alabiliyorsun

5. Life

Life User

eyw.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.