Sizce hangi kalkan iyi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ƨтȹp!!!нarƌɂpaятŷ tarafından 2 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kararsız kaldım sormak istedim eski sistemden gelen bo2 mi yoksa füzyon kalkanı III mü
    bo2 ;10.000 kalkan gücü %80 absobe
    füzyon kalkanı : 8,000 kalkan gücü %80 absobe ve %6,25 lik kalkan yenileme

palladium dan kasarak kamı falan yaptım ona göre hangisi daha iyi karar veremedim ama birse size sormak istedim ona göre geliştiricem

2. aqrepkral

aqrepkral User

aynı konuyu geçen gün açmıştım biraz forumda gezersen sorunun yanıtını detaylı bir şekilde bulabilrisin :)

3. ne tarafta bakayım :d :D

4. aqrepkral

aqrepkral User

yardım yeni başlayanlar sayfa 2 de ilk sıralarda 'kalkan konusu'
    link vermek doğrumu olur bilmiyorum onun için böyle anlattım

5. evt anladım gördüm konuyu yardımın için sağol konu kitlene bilir teşekürler

6. Merhaba ,

Bana kalırsa şu anda B0-2 her zaman için daha iyidir. :)

İyi forumlar.

7. kalkan yenilemesi biraz cezbetti ama 2 bin açık var ;D

8. Merhaba ,

Ben şahsen düşüncemi yazdım ayrıca B0-2 olsa desteklerden Kalkan Yenileme Desteği ( Kalkanların yenileme hızını % 25 arttırır. ) alarak açığı kapatabilirsiniz. Ayrıca iki desteği ( SREG-B01 ve SREG-B0-2) alarak % oranlarını yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. valla ne desem yalan olur statejik düşünmek iyi fakat oyunda ilerlemek biraz zor olduğu için 1 sistemde takılıp kalıyorsun

10. Merhaba ,

Öylesine açtığım skylabını geliştirdiğim bir hesabım vardı. Hiç oynamadığım halde skylab'tan Promerium yollayıp satarak kredi kastım. Belli bir birikim yapınca açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , Hız jeneratörü ve hatta 8 tane iris'i kredi ile aldım. :) Yani bu mantıkla bakarak LF-3 , B0-2 , G3N-7900 hız jeneratörü daha iyidir. Biraz konu dışına çıktım ama örneklendirmek için oldu. :D

İyi forumlar.

11. anladım konunun dışınaçıkarak buz portal ve cubi uzay geçidi cpu larda bulunuyor bunlar daha önce geldimi ve ne etkinliğiydi ben kaşırmışım

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Buz portal frost hitac etkinliğinde, cubi portal yaz hitac etkinliğinde çekiliş karşılığı gelmişti.Konularını inceleyebilirsiniz.

Biz teşekkür ederiz,İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.