Sizce Hangi Kapıyı açmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben şu ana kadar 4 alfa 2 beta 1 gamma 1 epsilon ve 1 zeta bitirdim. Kapı tecrübem var sayılır. Gemi 2lf4 Bo2-Lf3 full.8 iris ( 1 havoc ) çift hangar goli ve vega var.Pet kamikaze 3 var ama vip yok.18 arge ( 24 te kalın sıkmaya göre )

Aslında alfa açıcaktım ama En son zetada karar kılmıştım ama net bir fikrim hala yok acaba kappa mı açsam dedim ama zetanın ödülleri bana daha faydalı olur gibi anahtar ve arge açısından.Nedeniyle birlikte yardımcı olursanız sevinirim.

Palladıum toplıyamıyorum server yüzünden.Futbol kutuları çıkarsa günde 200 gg civarı kasabiliyorum.

Alfa:14/34
    beta:11/48
    gamma:36/82
    delta:8/128
    zeta:40/111
    epsilon:0/99
    Kappa:2/120
    Lambda:0/45

2. Zetaya gömül, içimden bu geçiyor... Hem bikaç lf4 yaparsın kutularla...

___________CAN bunu beğendi.
  3. Yeni ünvanını güle güle kullan. :)

Konuya gelirsek ben devamlı alpha beta gamma 3lüsüne gönüyorum hep gelen uriyide gemiye yatıyorum.

4. Benimde içimden o geçiyor ama açması zorlıcak gibi geçen kolay açmıştım 1200 gg civarında ama

O da aklıma yatmıştı ama gammayı açmak bayağı zor. Zetadanda 35 bin uridium çıkıyor , gelen araştırma dosyası ve kutu anahtarlarıda var. Belki havoc cıkarsada fena olmaz :D

5. Azimle... Neyse sözü biliyosun :) günde 15k pala toplarsan hırsla kolayca açarsın gibime geliyor.

6. Sen bilirsin. Zetaya sıcak bakmıyorum ben. Adaletsiz olduğunu düşünüyorum.:mad:

7. Palladium toplayamıyorum ya , kamufılaj alıp pete toplatıyorum ancak o da uzun sürüyor düşmana ema atmak filan.. Bizim serverde tek şirket hakim gibi o bölgeye..

Tabi havoc için öyle diyorlar :eek:

8. O zaman çoook azim lazım sana :) crediyle Sperhead almalısın o ile kaçmak çok kolay taktiğinii bilene :D

9. Teşekkür ederim yardım için , öyle valla :D Wegaylada kaçabiliyorum sorun olmuyorda beklemek gerekiyor ve her anda tetikte durmak :D

Şu kutuların çıktığı gün en az 200 gg oluyor aslında birdahakine dahada çok toplıcam 300-400 gg yaparsam iyi olucak :)

10. Sperhead ile bulutlu bölgeden çıkınca kamufle açarsın, sonuçta tıklanamıyorsun, yani kısacası kamufle+ema :) 20sn'ye sonra normal kamufleye geçersin tmmdır :)

11. Süper taktikmiş gerçekten.. Credi biriktirmeye başlasam iyi olucak.. Çok pahallı 300 milyondan açılıyor kapı server da :D

12. Zaten bulutlu bölgeden çıkmak için Menzil Arttırıcı var.. tamamdır :)

Bu taktiği arkadaşımla o Sperhead iken vs atarken gördüm :D

13. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Sizin için şuan en önemli kapı zeta kapısı olmalı havoclarınızı fullemeye çalışırken bir yandan'da aldığınız anahtarlar ile kutu açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

14. Teşekkür ederim modum fikriniz için benim içinde zeta fikri aklıma yattı. Gelen uridium ve araştırma dosyasıylada arge tamamlarım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.