Sizce Hangi Şirketi Seçmeli?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «»®AdAmIn«»GüNü®«» tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Sizin bıraktığınız mayın ile patlar ise size eksi şeref yazacaktır buda rütbenize puanınıza etki yapar.

Keyifli Forumlar.

2. Bence saçmalık :/ Düşman için koyuyoruz dost geçiyor, patlıyor bana yazılıyor.. Peki ben onu düşman haritasına da koysam yine aynı sistem geçerli mi?

3. ●™ЯЦĦϨЦƵ™●® kesinlikle eice geç ancak bir uyarım var.Eicde rübenin yüksek olmasını bekleme eicde mmodan 2 kat fazla oyuncu var yani benim 950k şerefim olmasına rağman sadece uzman çavuş olabiliyorum sen anca kıdemli uzay pilotu olabilirsin.

4. :D Çavuş oldum zaten :) Şerefim Rütbe Puanıma fazla tesir etmedi. Lakin rütbem gerçekten yarıya indi.. Birde daha önce geçmemekle büyük hata etmişim.. :) Şimdi güçlülere ayak uydurmaya çalışıyorum :)

5. ruhsuz ben │ŁΣGΣЙĐ│★TC★│ az önce gördüm seni

:D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2014
  6. :D Gördüm bende :D Cubi kesiyordun galiba :)

7. Kardeş doğru yapmışsın benmde tr3 de 2m civarı şeref var pallayı görünce tereddütsüz eic e geçtim 900k falan kaldı ama mutluyum :)

8. TR1 EIC geç MMO king gibi klan yüzünde ezilmiyor VRU HYLT yüzünden ezilmiyor onlar olmasa çoktan ezilmişti VRU ve MMO. Bunu hakaret olarka söylemiyom buraya gelip TR1 li bir oyuncunu bunu rahatlıkla söyleyebilir.
    Ben EIC deydim 2008 den beri halen değişmedim. Memnunum. Etkinlikte önde olmak bişey değiştiriyor benim için hayır çünkü o sırada çok fazla klan savaşı oluyor.

9. Açıkçası oyuna ilk başladığım zaman Mars'lıydım. Yani 2012 gibi başladığımdan daha oyundan fazla kimse ayrılmamıştı. Dolayısıyla Mars güzeldi. Sonradan bende sıkıldım ve bıraktım. Yeniden bu Ramazan başladım. Şimdide gördüm ki Mars ezilmiş :) Bende ondan sorayım dedim.. Sağolun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.