Sizce hangi tasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pesimist071 tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizce en iyi goliath tasarımı hangisidir ?
    Yada aegis mi iyi?
    Yardımcı olur musunuz.

2. ageis ekipmanın iyise al ama ageisle az vurur

eger ekipmanın iyise mesela iyi vuruyosan x1 5 6k felan guclendırmeden prometium eklemıyosan spectrum dimisher sentiel kalkanın kotuse bunlar

eger az vuruyosan kalkanın iyise venom tavsiyem ben bole tek cubi kesiyorum
    12 lv vvenom carım var bide 17 lv 2 cekiyorum cubiye 3dk kesiyorum vurusuun kotuyse bunlar

3. venom 550k vuruyo

4. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

5. x1 İle güçlendirmeden 4.5 pro basınca 6-6.5 vuruyorum.Fakat arge olayı da var.18 argeyim kalkan sıklığı ve kalkan enerjisi 5 24 yapayım mı yoksa tasarım mı alayım bilmiyorum eğer iyi diyorsan spectrum alacağım çünkü kalkan gerekiyor gördüğüm kadarıyla.

32 lf3 8 iris full kalkan var ne bileyim tasarım mı aegis mi kararsız kaldım

6. Bence ilk olarak argenı 24 yapmalısın zaten sonrasında lf4 ıcın apıs zeus ıcın kutu acıcaksın tasarımları kutulardan bulmala calıs sımdı 250 bın urı verırsın sonra lf4 lerı tamamlamak ıcın falan kutu actıgında pısman olursun

7. Prometium değil Promerium. Prometiumla bir şey beslenmiyor.
    Venom ile yanlış bilmiyorsam 450k vuruyor.

Konuya gelirsek bence uridiumla tasarım veya Aegis alma Credits ile Aegis yada eğer kalkanın çoksa Sentinel, baskınlar çok oluyor ve sürekli patlıyorsan Spectrum derim.

8. promerium olacaktı yanış yazmısım.
    Bu yorumu dikkate alacağım.Tesekkürler

9. Bence Aegis al. Çünkü şuanda ws değil kasılmalısın ve kasılmada da en iyisi Aegis. Ama hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

10. AMED

AMED User

URİYİ geliştirmelere ver boşuna tasarım veya ageis alma havuçlarda eksiktir sende zeta aç hem arge yaparsın hemde anahtar yaparsın sonra anahtarları açarsın :))

11. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Savunma için istiyorsanız spectrum ideal olacaktır çünkü özelliği ile rahar bir şekilde kaçabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.