Sizce Hangi Tasarimi Birlestireyim (Yardm Oneri )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ĤΛZΛŔ●SΛ√ΛşçĪSĪ● tarafından 17 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce hangisi

1. Venom

42,1%
  2. Solace

31,6%
  3. Diminisher

42,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SIZCE Yukarda Sayilan Tasarimnardan (Gemilerden) hanigisini onerirsiniz VE Niye
    Simdi diyejeksiniz buda sorumu 3 tasarim arasida kalmish durumdayim ve birlestirmeden alciam urisis o yuzden 1 hakkim var Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

Sonradan Ekleme --- var olan ekipman gemiler

G-Centaur ve diyer 100.000 k urilik tasarimnar enforcer fln..
    Aegis
    8- Iris
    pet
    Full Lf-3
    5x Lf-4
    Ful kalkan Hiz
    Arge -24

Ve dikkate Alinmasi Gereken Sey bu tasarimi Kasilmak icin ihtiyacim var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Aralık 2016
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Benim tavsiyem spectrum olur, biliyorsunuz spectrumun yetenek dolma süresi kısaldı. Bu sayede özelliği çok kısa sürede kullanabileceksiniz.

Savaşırken, kaçarken ve fazla darbe aldığınız zamanlarda çok işinize yarayabilir.

Keyifli forumlar dilerim.

3. GREED

GREED User

Solace son güncellemeden sonra OP yani solace :)

4. uzayl80

uzayl80 User

gemi kulacaksan önce hızına sonra slotlarına bak karşılasdır hangisi iyiyse onu kulan derim ve hangisi daha fazla ambar alırsa ( bunu en sona bırak)

5. ne var ki solace nin son guncellemesinde ne oldu

6. uzayl80

uzayl80 User

nooolmuş noolmuş ben bişe farketmedim solarce kulanıyomda rengimi değişmiş hangarımı büyümüş noolmuş nooolmuş :p

7. Arkadaslar Bi yardimci olun

8. GREED

GREED User

Can basma bekleme süresi çok kısaldığı için nerdeyse aegisten daha iyi bir support olmuş (kendine) Yani ben olsam solace alırdım :)
    o_O

9. Evet arkadaslar onerilerinizi bekliyorum

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu 3 gemi ile sınırlı iseniz diminisher diyebilirim.

Aslında acele etmeden zamanla birleştir kısmına gelecek farklı gemilerde birleştirebilirsiniz.

Aegis kasılmak ve gelişmek için başta idealdir.

Bu gemiler helix lf4 günlerinde özellikle ganimet anahtarlarından da çıkmakta.

Tabi ki tercih sizin.

İyi forumlar.

GREED bunu beğendi.
  11. kac anahtar oldu aciyom sayisibelli degil ne bir lf 4 ne bir tasarim o yuzden inanmitorum bn bu ishe

12. arkadaşlar buz tasarımını aldım nasıl gemıye takacam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz

13. .turab.

.turab. User

hangara gir kulanıgın gemiyi sec sag tafda gemi resmi vs vs darbe puanı gibi yer olcak oranın tepesinde bişey var ordan yapıyon normal goli tasarımı birleşdiriyorsan o şekilde oluyo

14. bende yonetı tıklıyordum ordan yapmaya çalışıyordum eskısı gıbı :)

dediğin yere baktımn öle bişiy yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2016
  15. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Buz tasarımını gemisi yok ise kullanamazsınız.

Gemisi olunca içerisinde aktif olarak gözükecektir.

Buradan yeni hangar düzenine bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

16. Desteginizi beklerim arkadaslar Solacede kaldim ben onu dusunuyorum ama :D

17. michael666

michael666 User

Kasılmak için VENOM. Ani hasar verme ve dirak darpe puanını götürür: Dımısher ise sadece kalkanı eritir yeteneği VENOM İLE DIMISHER %5 HASAR VERİR: SOLACE ise bir grup veya klanın yok ise pek bir işe yaramaz ve sadece %10 kalkan verir ek olarak. Şıkların arasında yok ama SENTİNEL ise seni baya güçlendirir kalkanını. SPECTRUM en iyisi 4 kişi arasına girsen sağ çıkabilirsin. Kasılmak için spectrum al daha iyi malum düşman klan ve yükse rütbeli rakip şirketler gelişmekde olan birilerini sevmezler kendilerine rakip çıkmaması için onlara bir SPECTRUM ÖZLLİĞİ AÇ 30 SANİYE Ölümsüz ol. Ama yok ben hasar vericem düşmandan korkum yok kalkanlarını delicem dersen DIMISHER. Karşına kalkansız ve full hız biri gelirse VENOM işini bitirebilir. Zaten Solace Hariç her bir geminin Özellği bir diğeer geminin özelliğine göre tasarlanmıştır.

VENOM : SPECTRUM keser
    SPECTRUM : DIMISHER keser
    DIMISHER : SENTİNELİ keser
    SENTİNEL : VENOM diğerlerine göre biraz daha kolay keser.
    SOLACE GARİBİM YANINDA BİRİ YOKSA HAPI YER ALMANI TAVSİYE ETMEM

18. Kasılmak için diyerek belirttiğinden dolayı venom almanı tavsiye ederim sana neden diyecek olursan % 5 vuruş hasarı veriyor diger tasarımlar %10 kalkan gücü veriyor daha yusek mıktarda hasar vererek daha hızlı kasılabilirsin bunuda %5 hasar veren gemilerle sağlayacaksın venom diminisher enforcer cerrah gibi yani .. venomun var ise diminisher venomun yok ise venom öneririm kasılmak için ..

Son düzenlenen: 23 Aralık 2016
  19. Diminisher candır can :D

Rehber bunu beğendi.
  20. Benimde kafama o takildi kardesim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.