Sizce hangisi daha mantıklı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Srooper tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Srooper

Srooper User

Merhaba arkadaşlar size kısaca gemimi özetleyeyim
    28 lf3 2 lf4 2 iris 1 apis 6 flax mevcut 18 argeyim skylab pro ve seprom haric full 20 level
    165k uridium mevcut petim 8 level olmak üzere şu anda sizce ne yapmamı önerirsiniz. Uçuş düzeni almamı mı yoksa radar kami vs. mi alayım pete sizce hangi yoldan ilerlemeliyim gelişimim için

2. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kamisiz pet olmaz ilk kami 3 al 2-3 tane radar 3 al hammade top. Oto yagma filan al kisacasi peti fulle :)

3. Srooper

Srooper User

peki teşekkür ederim öyle düşünüyordum bende fakat arkadaş oto yağma 3 al radara gerek yok dedi ne yapacağımı şaşırdım .D

4. droit uçuşun yok mu yoksa elmas al şuan indirim var kasılmak için iyi olur sana elmas bi de kami 3 al vip çek kasıl sonra peti fulle

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Radar petinin daha uzaklara gitmeni sagliyo yani sen bi yerde kutu toplarsin yada kasilirsin petinde kutu toplar

6. Serverin durumu nasıl? Yani iris ortalama kaç krediye gidiyor, pahalı ise 3. irisinizi uri ile alın geri kalanını kredi ile alırsınız. Şuan dükkanda diroit düzeni indirimi var, ilk olarak kalp almanızı tavsiye ederim, daha sonra güve alırsınız. Seprom rafinerinizi 24 ar-ge olduktan sonra 20 seviyeye çıkartın. Onun dışında petinizi 8 seviye yapmaya çalışın, bu 2 hafta içerisinde illa ki pet protokol ve modülleri indirime girecektir o zaman kami 3 oto toplayıcı 3 ticaret 3 alırsınız.

Oto yağma 3, 2500 mesafesi var her 3. seviye radar protokolü %12 lik bir artış sağlıyor bu da şu demek oluyor, 2500*12/100= 300 2500+300= 2800 lük bir mesafe ortaya çıkıyor, protokol şimdilik 3 tane 2. seviye alsanız yeterli daha sonrakilerin hepsini 3. seviye tamamlamanızda yarar var.

7. Srooper

Srooper User

hocam şimdi şöyle anlatayım irisler ortalam 50-60 m den gidiyor tr5 serverindeyim irislerde sıkıntı çekmem günde 2-3 saat cre kasıyorum ve 3-4 günde 1 iris rahatlıkça tek seferde basıp alabiliyorum irisler patladı o yüzden sıkıntıdayım o zaman sizin dediğinizi yapıyorum hocam teşekkür ederim mantıklı söylyüorsunuz

bugrahansezgin bunu beğendi.
  8. TR5 yardım istersen ekleyebilirsin ™UNSTOPPABLE™

9. Srooper

Srooper User

tamam ekliyorum şu anda chat banlıyım 3 gün içinde açılacak bol bol sohbet ederiz hocam :)

nick ツ_らℛØØƿ૯ℛ_ヅ arkadaş isteği attım hocam kalp uçuş düzenini de aldım dediğiniz gibi indirimi bekliyorum diğer pet ekipmanları için

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2015
  10. Tamamdır, bekliyorum kardeşim.

11. Srooper

Srooper User

eyv

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.