Destek Sizce hangisi ni almalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darion26 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darion26

Darion26 User

Merhaba arkadaşlar ve modlarım. Bu konumda sizlere birşey danışmak istiyorum.

yakın zamanda beta kapım bitecek ve elimde 36k uri var ve uçuş düzeni almak istiyorum elimde hiç uridiumlu uçuş düzeni yok sizce elmas mı yoksa kalp mi almalıyım ?
    kalkanlarımı sepromlamaya başlıyacağım :) sepromlarsam kalkanım 297k yı bulucak o yüzden elmas alıp npc keserek kasılmayı planlıyorum zaten kutu toplamaktan daha çok seviyorum npc kesmeyi. ama bir tarafta kalp alıp ağır bi kalkan ve dp ile gezmek te güzel olabilirdi :D
    ama elmas alacağım gibi genellikle tek takıllıyorum çünkü.

Gemi özelliklerim :
    20 lf-3
    16-b02
    15 elit hız
    9 arge 24 kalın sıkmaya göre gidiyorum.
    2 iris,6 flax var. yakın zamanda 3 yapıcam irisi
    gemi olarak goliath takılıcam aegisim malesef yok :(
    skylab 14 seviye olmaya yakın ana modül depo vs. 20 lvl oldu.
    pet var ama vip olmadığı için kamikaze almıyorum.
    zeta 64/111 oldu enerji oldukça basıyorum.
    skylab seprom sıkıntım yok !

yardım ve önerilerinizi bekliyorum :)

2. zorask

zorask User

Öncelikli olarak kalp,elmas,güve sıralaması ile almanı tavsiye ederim. önce hayatta kalman (kalp) sonra kasılman (elmas) sonra gemi kesmen (güve) lazım... tabi bu bana göre karar yine senin..

3. Arkadas cok hakli ucus duzenlerinde once Kalp sonra Elmas sonra da Guve alinmali.Aridndan da Burgu...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.