Sizce Hangisi Yapayım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet bi noktada kararsız kaldım ve siz forum üyelerine ve modlarına danışmaya karar verdim ilk olarak gemi özelliklerini sayayım
    goli 29 lf3 14 bo-2 15 elit hız 6 iris 2 flax (irisleri 2-3 güne fullerim) 1 havoc droit düzenleri kredil olanlar şimdi bende 250 k uri var ve önümde3 seçenek var
    1.Aegis almak: bunu şunun için isityorum aynı benim gibi 8 iris bi arkadaşım var o da aegis alacak birlikte cubi keseceğiz
    2.hepsini argeye yatırmak: argeyi 24 yapmam lazım
    3.Goliath tasarımı almak: hangisini alsam bi fikrim yok o konuda da yardımcı olursanız sevinirim
    ayrıca 1. secenekte dedğim gibi ikimiz aegis olursak cubiyi keseblirmiyiz onun ekpmanlarıda benim gibi
    Şimdiden Teşekkürler...

2. Ancasin

Ancasin User

1. Aegis almak : Al

2. Arge yapmak : Arkadaşınla cubi keserek kazandığın uridiumlarla arge yaparsın zaten.

3. Goliath tasarımı almak : Açık artırmadan al bence. Skylab'ın iyiyse çok zorlamaz ;)

3. [​IMG]
    İyi mi :D
    yani diyosunki aegis al arkadaşınla kesersin cubi ordan gelen uriylede arge yap

4. Ancasin

Ancasin User

Gayet güzel. Sürekli promerium gönder sat böylece kredi kazanırsın, cubiden de kredi kazanırsın, çöpünü alıp satarsan ondan da kredi kazanırsın, böylece goli tasarımını da alırsın :D Biraz mantıklı oynadıktan sonra kazanmak gayet kolay aslında :D

5. tmm o zmn alayım başka fikri olan varsa söylesin lütfen

6. Benim Fikrimm Hiçbiri değil Git apis gününde kutu aç :) Veya Lf4 gününde

7. Bana göre ilk arge yap sonra aegis al.Çünkü argesiz kişiler cubikon kesmekte çok zorlanıyorlar.İrisleri fulleyince kalp droit düzenin varsa tek başına kesme ihtimalinde yüksek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.