sizce hangisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurdumduymaz tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar 1.4 milyon uriyle sizce abg mi döneyim hafta sonu ful yoksa hadesmi döneyim acikcasi rutbe önemsemiyorum not 50 arge sayborg mimesis SPARTAN hercul ful gemiyim
    elit olarak 5 milyon x2 4 milyom x3 2.2 milyon x4 um var

2. Bence iade iste :D

3. Eğer x4 ihtiyacın varsa Abg dönersin. 140 milyon küsür şeref kasmak istiyorsan Hades dön. Her halükarda tp ve şp desteklerin (%50 ve %20) tam olmadan kapı dönmeni tavsiye etmem. Şimdiden kolay gelsin .

4. tesekkur ederim cevaplarin icin

5. alpha beta gamma
    neyi iade istiyim anlamadim acikcasi

6. Aliens

Aliens User

Bence rütbe ile işiniz yoksa ABG'yi tek geçerim...

7. GRILucid

GRILucid User

Sizin gibi gemilerin ne yaptığı hep merak etmişimdir(hiç full gemim olmadı da :)). Elit mermi kasıp savaşmak dışında bir amacınız var mı?

8. rutbeyle isim yok abg doncem karar verdim
    insallah seninde bir gun olur dostum elit mermi kasip savas yapmıyorum ben acikcasi sadece kasiliyorum gemimi dolu görmek beni mutlu ediyor :)) o yuzden savasla isim yok ben gorev adamiyim

9. konu kilit lutfen

10. geminin rütbesinde bir yıldızda görmek seni mutlu eder bence..herkeste bulunmaz o albay rütbesi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.