sizce? (iyi gemisi olanlar doluşsun)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~AnakinSkywalker~ tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzun zaman önce oynamayı bıraktığım 16 lf3 15 bo2 15 elit hız 1 iris 5 flax goli gemim duruyor ve tekrar başlamak istiyorum tr5 deyim sizce fullenmek imkansızmı?? şuanki hedefim irisleri 8lemek ve 100m den gidiyor burda 700m lazım bana.

ayda bir x3de 45 tl yatırmayı planlıyorum (225 bin uri) sizce olurmu bu iş ne dersiniz?

2. Merhaba ,

Eğer sistemli , mantıklı ve belli bir standart dahilinde oynarsanız kısa zamanda toparlayabilirsiniz. İlk olarak oyunda kendinize bir plan-program belirleyin. Mesela ilk olarak LF-3'leri tamamlamak sonra B0-2'leri daha sonra iris'leri derken arge v.b. şekilde sıralama yapıp ona göre kasın. Kredi biriktirip alışverişten alabileceklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Zamanla biriken uridium ile arge yapabilir , uçuş düzeni alabilir v.b. şeyler yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.