Destek Sizce Nasıl Devam Edeyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™RдmPдqΣ≈╠№⁷╣ tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır girmiyordum bi çok şeyi unuttum. Benim gemimin 7 iris bugün 8.yi de alcam inşallah 7 LF4, 24 LF3, 13 B02 jeneratörü var. Apis 21.parça tamam. Pet 10 level, seviye 3 kamikaze ve toplaması mevcut. 24 Ar-Ge'de gemi.
    Şimdi bundan sonra neye yüklenmeliyim.
    Lazer iris ve kalkanların seviyesini yükseltmeye başlarken hangisine öncelik tanımalıyım.
    Ve ideal x-7 kasılma confisi nedir ?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenlenen: 21 Haziran 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

8. irisinizi aldıktan sonra LF4 sayınızı arttırmaya başlamalısınız,Zeta kapısı yaparsanız,Günlük dosyalarıyla arge basabilir,havoc dıroıt tasarımı çıkartabilir,ganimet anahtarlarıylada X2 gününde LF4,Apis ve Zeus bulma şansını yakalayabilirsiniz.
    irislerinizi geliştirmeni tavsiye edebilirim.

iyi Forumlar.

3. 6tarik59

6tarik59 User

Modum oldukça güzel bi açıklama yapmışsınız :) Klasik kasılma konfisi 1. konfi gemide kalkan droidde lazer 2. konfi ise gemide hız droidde kalkan bunu tavsiye ederim yada 2. konfide irislere 1 lazer 1 kalkan koyabilirsiniz böylece hem vuruş hem kalkan olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.