Sizce nasıl devam etmeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MajorSkull tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MajorSkull

MajorSkull User

Gemi: Spectrum, 8 iris, 2 LF4, 29LF3, 15 Elit Hız, 16 BO2 kalkan. Ar-ge kasmayı düşünüyorum şuan 1, 24 ar-ge kalın sıkma yolunda ilerlemek doğru mu? Sizce günlük dosyası almalı mıyım yoksa indirim gelir mi yakın zamanda? 300bin uridium bulunmakta şuan nasıl değerlendirmeliyim daha fazlasını nasıl kasmalıyım? Ne kadarını zeus gününde kutu açmaya ne kadarını günlük dosyasına harcamalıyım? Pet de var level 3. Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler, iyi forumlar.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Benim sana tavsiyem Zeta kapısını yapmandır. Zeta Kapısının ödülleri özellikle gelişmekte olan gemiler için hele çift katı varsa mükemmel.

O kapıdan alacağın anahtarlada sadece Zeus günün de sandık aç tavsiyem budur.

Bakalım arkadaşların görüşü ne olacak.

iyi forumlar.

MajorSkull bunu beğendi.
  3. MajorSkull

MajorSkull User

Zeta kapısının durumu şuan 36/111. Uridiumu enerjiye yatırmayı pek düşünmüyorum. Palladium toplayabilir miyim sizce bunun için nasıl bir yol izlemeliyim kamufle filan açılabiliyor mu? Korsan haritaları hakkında pek fikrim yok. Tr5'deyim bu arada.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Benim ki bir tavsiye idi istemiyorsanız yapmaya bilirsiniz.

Eğer kapı yapmaz iseniz gelişmeniz geç olur.

iyi forumlar.

MajorSkull bunu beğendi.
  5. MajorSkull

MajorSkull User

Uriyle kısa yoldan değil de palladiumla yapmayı düşünüyorum sadece yoksa öneriniz çok uygun.

6. modum niçin zeus gününde aç diyorsun ?

lf4 günü daha iyi değilmi ben o gün açmayı düşünüyorum siz neden böyle dediniz merak ettim.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bir taşla iki kuş vurmanız için böyle dedim zati siz zeusunuzu füllediğiniz de LF4 leriniz de full olmasa da full olmaya yakın olur.

iyi forumlar.

MajorSkull bunu beğendi.
  8. Kardeşim kalın sıkma çok da gerekli değil düşük hasarlarda %12 seni kahraman yapmaz. Zeus gününde kutu aç lf4 ve zeus çıkar. Anahtarları almadan önce %25 indirim paketi al. Anahtar indirime girince al.
    Uriyi 500 bin yapabilme ihtimalin varsa yap indirim + indirim paketi ile 500 k uriye 550-600 anahtar alabilirsin bu anaahtarlarla bol bol lf4 Zeus v apis parçası çıkarabilirsin. Umarım

MajorSkull bunu beğendi.
  9. MajorSkull

MajorSkull User

2 haftalık bi indirim paketim var 2 hafta bekleyeceğim indirim çıkmasını. Kutu topluyorum şuan hem gg hem uri için bakalım ne kadar kasabilicem uri. Teşekkürler önerin için.

10. Kapı yap indirim al indirim bekle ve full kapı dön

MajorSkull bunu beğendi.
  11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Hep o şekilde yaptık zaten.Havoclar tamamlanana kadar zeta yapıp gelen sandıklarla kalan eksikleri tamamladık.

Tabi bizde çift kat yoktu daha uzun sürede tamamladık.

Gelen sandıkları karma olarak apis zeus ve helix günlerinde sırası geldikçe açabilirsiniz.

Ayrıca 24 arge ile kalın sıkma en mantıklısıdır.Günlük dosyasını da önce kapılardan,sandıklardan gelenlerle tamamlamaya bakınız.

İyi forumlar.

MajorSkull bunu beğendi.
  12. MajorSkull

MajorSkull User

Şuan indirim bekliyorum hangisi gelirse ona göre harcama yapacağım günlük indirimi gelirse 100k oraya atıp gerisini kapıya anahtar gelirse 100k anahtara gerisi kapıya kapı gelirse direk kapıya şeklinde düşünüyorum. Benim kendi indirim paketim haftaya pazar bitecek o zamana kadar herhangi biri gelmezse kapıya yöneleceğim zeus günü gelirse birazını da anahtara filan ayırabilirim şuan ilk hedefim zeta kapısı oldu. Gemi özelliklerimle sizce zorlanır mıyım yoksa kolay mı geçerim? Kamikazeye gerek var mı?

13. MajorSkull

MajorSkull User

Bir sorum daha olacak indirim varken burgu düzen uçuş almalı mıyım sizce veya başka bir uçuş stili?

14. Burgu uçuş gerçekten işe yarar bir uçuş düzeni alabilirsen almalısın.

MajorSkull bunu beğendi.
  15. takemyhard

takemyhard User

kamikaze yoktu :) burgu falanda yoktu :) düz goli vardı :) saatlece gammada tolon dönerdik :) haa birde şimdi kolayda, ozaman birde böyle sınırsız cephane yoktu :) arada köşelere kaçıp slottan cephane almaya çalışırdık :) ne günlerdi bee :)

bende aynı sorularla başbaşa kalmıştım :( kimisi dedi güve al, kimisi dedi kalp :) dükkanı açtım düzenlerin üzerinde gezerken elması seçtim nedense :) şimdi gemide uuş düzenleri full, sence %90 hangisini kullanıorumdur kasarken :) elmas al kalkan sıklığını fulle oturduğun yerden sabaha kadar tolon kes :) yani ben 22 lvl öyle oldum :)sen bilirsin yinede :)

MajorSkull bunu beğendi.
  16. TR5 gelmekle hata yapmışsın en büyük entrikalar ve iç savaşın olduğu bir serverder bu serverda herşeyi görücen. palladium topla zeta veya kappa yap x2 zamanında. Ordan gelen kutu lar ile 3-8 1-4 ve 2-3 haritalarında açarak lf4 ve zeusu fulleyebilirsin.. 5-3 de npc kesecen illa paladium toplarken onlardan çıkan aurus ile bifenonu topla. aurus ile obsidyen kutuları geldiği zaman anahtar yaparsın kapıdan gelen bölünme kristalide olur bu ara yumurtalardan scarp da bol çıkıyor kutuları açarak zeus lf4 havoc uçus düzenlerini bulabilirsin. Eic şirketindeysen bazı görevlerde yardımcıda olabilirim. ChampionPLYR oyundaki adım ARES klanındayım serverda görmüşsündür.

MajorSkull bunu beğendi.
  17. MajorSkull

MajorSkull User

Şirketlerden klanlardan haberim olsaydı EIC olabilirdim. Bodoslama direk MMO daldım başlangıçta ters olmuş üzgünüm. Önerileriniz için çok teşekkürler.

18. -MGK-

-MGK- User

valla lf4 fullemek istiyorsan dalıcaksın rütbe kasan adamların arasına :) hades kapısına

19. 4 ayda 10 havoc 28 lf4 yaptım sadece kastığım urilerle anahtar aldım görevler yaptım ve pala topladım. Anahtar aldıkça argede oluyor her bişeyde oluyor tavsiyem anahtar alman yönündeyim kaç argesın dıye sorarsan 25 argem var.

20. Ben her x2 zamanında 35 ile 40 hades dönüyorum ve max 8 tane lf4 oluyor yani 4 kapıdan çıkıyor x2 olunca 8lf4 40 hadesede 600 bin uri ve indirimi olucak gelen uriyide hadese basması lazım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.