Sizce Ne Yapayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve beyazatlıgurses tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Özelliklerim :

8 LF-3 gerisi full LF-2
    5 BO-2 gerisi full BO-1
    Hız olarak da 4 tane 2000 urilik , 11 tane de 50.000 lik

Gemim : Goliath , açık arttırmadaki tüm tasarımlar var .

6 tane de flax var .

44.700 uridyumum var , günde 3500 civarı kasıyorum . Credits olarak da günde 6-7 m kasıyorum . Sizce ne yapmalıyım ? Seviyem 13 .

LF-3 mü , BO-2 mi alayım ; yoksa biraz biriktirip iris mi alayım ?

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenlenen: 27 May 2014
    kuralsız6055 bunu beğendi.
  2. lf 3 al

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

İlk olarak açık arttırmadan LF-3'ü 15'e tamamlayıp daha sonra B0-2'leri 15'e tamamlayın. Ondan sonra ya yine LF-3 ve B0-2'ye devam edersiniz yada iris almaya çalışırsınız.

Bu arada biriken uridium ile arge yapabilirsiniz yada farklı bir alanda kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Modum siz neden ticaretten lf3 uti ile ise hep arge alin diyorsunuz
    Bn butun urilerime lf3 b02 almistim daha faydali olmustu

5. Modum aslında ben de öyle düşünüyorum çünkü 20-25 m arasına LF-3 ve BO-2 geliyor gelmese bile para iadesi oluyor .
    Arge demişsiniz , irisi de mi açık arttırmadan almaya çalışayım yani ?

Konu güncel , süper kazançlı saatten 15.000 uri yükledim şu an 28.000 uri ve 21.2 m credits var :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2014
  6. Prophecy

Prophecy User

İlk olarak Lf-3 ve B02'lerini açık arttırmadan tamamlamanı ve daha sonra irislerini tamamlamanı öneririm.Biriken uridiumunla arge yaparsın.Ayrıca hangi serverdesin?

7. Merhaba ,

Eskiden hadi neyse ne kredi miktarı gözüküyordu ne kredi iade ediliyordu. Biz bu sıkıntılı zamanlarda açık arttırmadan tamamladık. :) O dönemde kaybettiğim kredi miktarını bile hatırlamıyorum.

Ayrıca kredi bana göre uridium'dan daha kolay kasılabiliyor. Bu nedenle uridium daha kritik alanlarda kullanılmalıdır. Arge bana göre çok önemli ve kritik bir alandır. İlk başlarda kolay gibi gözükebilir ama arge miktarı arttıkça maliyeti ve zorluk derecesi artıyor.

Bana kalırsa açık arttırmadan ne alabilirseniz neyi tamamlayabilirseniz alıp tamamlamaya çalışın. Uridium size kalır ve dediğim gibi zor olan arge kısmında değerlendirebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. TR3 kardeşim . Ayrıca önerin için teşekkürler
    Teşekkürler modum :)

9. Prophecy

Prophecy User

Eğer marstaysan kasılmana yardım ederim,istersen klanıma da gelebilirsin.
    Klan adı: Outlast Whistle Blower

10. Malesef Venüs kardeş ...

11. Modum Kredi kasarken trecihiniz nedir merak ettim doğrusu :)

Arkadaşım her şeyden önce hızları tamamla derim ben.

12. Kristallin , Kristallon , Lordakium ( x-5'teki lokum dedikleri ) ve Cubikon ile yapıyorum. Fakat uzun zamandır kredi harcamadığım için pek kredi sıkıntım yok. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.