Sizce ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Kolay gelsın arkadaşlar bir sorum olucak 16 levelım 6 iris 30 lf3 20 elit kalkanım var 8 argem var 300 bın ürüdyumum var sizce aegis almalımıyım işime yarar mı bana faydası dokunur mu dokunmaz ise bu ürüdyum ile ne yapmalıyım
    bu arada pet 9 level kami 3 ve oto yağma 3 mevcut

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İrislerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim,ve geminizin savunma ve saldırı gücünü arttırmak ve kalın sıkabilmek için arge basabilirsiniz.

Kalın sıkma arge dağılımı ;
    Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    Bunları yaptıktan sonra sıkı bir kasılma ile kastığınız kredi ile Aegis alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. bence gayet iyisin şuanda hemen irisleri ticareten fullemen lazım aegise gelince benim aegisim var hiç pişman değilim ticarettende onun fiyatı düşmez bence al derim ama %25 inirimin varsa al yoksa alma aegis alırsan diğer hiçbişeyini fullemene gerek kalmaz diye düşünüyorum kalkanarda biraz eksiklik olur lf3 sayısı yeter kalkanları

4. cengizcc

cengizcc User

vip ve indirim paketi var modum ageise ne diyosunuz

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Aegis gemisini istediğinizi sanıyorum,karar sizin tabii ki eğer ki alsanız bile dediğim gibi argelerinizi ihmal etmeyiniz, Aegis geminiz hayırlı olsun demek isterim :)

İyi Forumlar.

6. modumun dediği gibi yapın en iyisi irisler kesin 8 yapın bo2 leride tamamlayın

7. cengizcc

cengizcc User

ageıs aldım efsane bir gemi krıs keserken hele cok teşekkürler fıkırlerınız için ayrıca kalan ürdyum ile 60 sandık actım 5 kalkan 2 lf3 ve sarı vega cıktı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.