Sizce ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PUSAT tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PUSAT

PUSAT User

Arkadaşlar merhaba bir sıkıntım var çok şükür sonunda albay olabildim :) fakat sıkıntı 13 lf4 olmakta birtürlü lf4leri fullemeye imkanım olmadı şimdi asıl konu ise 1000 tane anahtar almayı düşünüyorum bu anahtarları lf4 gününde mi yoksa zeus gününde mi açmalıyım?Genelde zeus gününde 70 anahtarla bile 2 tane lf4 çıkardığım olmuştu ama lf4 gününde 200 anahtardan sadece 1 tane çıkardığımı biliyorum sizce nezaman harcamalıyım bu anahtarları?

Not:Arkadaşlar bana gidin kappa yapın demeyin bu kapıya hiç başlamamayı düşünüyorum çünkü 10 milyon puan sonra ilk 9 a gireceğim o yüzden urilerle genelde alfa beta gamma dönüyorum.

2. Zeus günü iyi lf4 çıkıyor, lf4 günü niye var bilmiyom :D 40 kutudada 2 tane çıkıyor 100 kutudada ama bu senin şansa kalmış zeus gününü tavsiye ediyorum.

PUSAT bunu beğendi.
  3. PUSAT

PUSAT User

Şuan benim düşüncemde zeus gününden yana :) aynen tabi bi yandan şans inş şansım açılır :D Yorumun için teşekkür ederim :)

4. ygafff

ygafff User

Lf4 gününde çok tasarım çıkıyormuş ?

5. PUSAT

PUSAT User

Dostum bana tasarım lazım değil oyundaki tüm gemilerin tüm tasarımları mevcut tek eksiğim lf4

ygafff bunu beğendi.
  6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Tamamen şans bence ben normal bir günde 25 kutuda 2 lf4, ama lf4 gününde 100 kutuda 0 lf4 çıkarttığımı bilirim. Şanslı gününde aç :D

PUSAT bunu beğendi.
  7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

2 katı LF4 günüde açarsanız çıkartma şansınız daha fazla olacağını düşünüyorum normal zamanda da açabilirsiniz tamamen şansa bağlı..

İyi Forumlar.

PUSAT bunu beğendi.
  8. PUSAT

PUSAT User

Bugün zeus günü çıktı açmayı düşünüyorum hayırlısı inş şansım iyi gider modum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.