Sizce Ne Yapmalıyım ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™SıkıntılıGenç™ tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba
    2 hangar var goli ve vega
    26 lf3 1 lf4(10seviye) 8 iris 18 elit hız 14 elit kalkan (15 yolda) pet 10 seviye kami1 ticaret2 oto yağma 3 seviye
    12 arge 13 için 45/94 amacım 24 argede kalın sıkmak. Alpha yapıldı gama açık 80 tane x3 kristallinde hiç yapmak istemiyorum.
    Gemi x1 le beslemesiz 3800-5300 vuruyor vipde var sizce yola nasıl devam etmeliyim ??
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler..

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle petinizi iyileştirin.Daha sonra argenizi 21 yapın.Ganimet anahtarı açarak LF-4 elde etmeyi, apis ve zeus diroitlerini tamamlamaya çalışın.Bu sırada zeta kapısınıda yaparak havoclarınız tamamlayın.Zaten sonrası gelir. :)

Keyifli forumlar.

3. Bi sonraki amacım kami 3 zaten. o sayede kapı ve arge yapmayı planlıyorum.
    Zetayı yapabileceğime inanmıyorum. Umarım daha sonra :(

4. Ertugrul48

Ertugrul48 User

gemin zetayı yapmaya ideal gibi fakat kamikaze modülü 3 ü aldıktan sonra vurkac yaparak rahatca zeta kapısını bitirebilirsin

5. Zeta sandığından daha kolay. Ben senden çok daha kötü bir ekipmanla zorlanmadan yaptım. Sadece internet gittiğinde 1 hak kaybettim o kadar.

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Zeta çok basit bir kapı kamikaze atıp kaçarak veya güve diroit uçuş düzeni ile çok rahatlıkla bitecek bir kapı.Ayrıca verdiği ödüller credi uridium bakımından da fena sayılmaz.Rahatlıkl yapabileceğinize inanıyorum.

Keyifli forumlar.

7. öncelikle 8 iris goli ile takılıyorsan 26 lf3 1lf4 = 27 4 tane lazerin eksik bunları tamamla ( lf3 tabiki ) sonra zeta basit bir kapı onun için ilk uçuş düzenini güve almanı öneririm kasılırken veya pala toplarken normal uçuş düzeni işini görür. Fakat çok vakit ayırmıyor paladium ile uğraşmıyorsan elmas al x-6 x-7 haritalarında tallon tallin kes credi de kar belki kasar tasarım veya aegis alırsın

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gemizin durumu kötü değil zetayı rahatlıkla bitirebilirsiniz.Ancak üyelerimizinde dediği gibi kredide lazım olacak.Krediyi Krisstallon ile hızla kasabilirsiniz.Görevleriniz bitirmenizinde karı çokca olacaktır.Paladyum toplayarak ekstra galaksi yapıp kapılarınızı hızla açarak hızla kasabilrisiniz.

Keyifli forumlar.

9. Herkese teker teker çok teşekkür ederim. Konu Kitlenebilir. Saolun

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz.Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.