Sizce Ne yapmalıyım ? :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve vimma tarafından 25 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vimma

vimma User

18 level asteğmen skylab ful 1 havoc 10 lf 4 8 iris full lf3 full bo2 irislerin hepsi 5 level geliştirme sizce 200k uridyua apis mi almalıyım
    ful lazer koyunca iris ve gemi düz vuruşta 5 6 k vuruyorum ne ypabilirim kafam bu aralar çok dağınık uridyumu neye harcayabilirim yani apis almayı düşünüyorum sizce gelitirmemi apis mi ?

2. LF4'lerin full değilken geliştirme çok ama çok gereksiz bir şey. Ayrıca ArGe ne durumda? Ve ileride Hercules'e mecburen yöneleceğin için Zeta'yı bırakıp Kappa'ya yönelmen daha iyi olur. LF4'leri, ArGe'yi, Hercules'i hallettim derken Zeus günlerinde açtığın kutulardan da parça çıkar Apis'i bedava alırsın. Apis'e uridium vermekte gereksiz.

3. Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Lütfen oyun hakkına görüş veya tavsiye almak istediğiniz konularınızı forumdaki "Yeni Başlayanlar" bölümünde konu olarak açınız.

İyi Forumlar

4. xemir157

xemir157 User

Bence apisten de once burgu al geliştirmeyi hiç yapma eğer burgu varsa al direk apisini :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.