Öneri Sizce ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Expireme tarafından 31 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Expireme

Expireme User

Dostlar aegis ve spectrum kullanıyorum genelde, 3 lf4 1 lf4 magma sondası var, full lf3 , full bo2, 8 iris full havoc var. 110k uridium biriktirdim kapıdan surdan burdan, sizce tüm üridiumla anahtar alıp lf4 gününde kutumu açayım hem apiste birikmiş olur diye düşünüyorum, yada o parayla droit uçuş düzenimi alayım, elimde kalp var başka bir şey yok, güve almalımıyım yoksa sizce önce anahtarmı yada burgu mu önerirsiniz, teşekkürler.

2. bence oyunu bırakmalısın :D

Duck▲ bunu beğendi.
  3. Expireme

Expireme User

niye dostum:)

4. Duck▲

Duck▲ User

Şimdi genel bir tavsiye isiyorsan eğer;

bence de oyunu bırakmalısın ehehehe.

Ama yok ben oynucam diyorsan,
    o kadar uridium'a anahtar almak yerine yeni bir zeta kapısı açıp kapının verdiği anahtarlarla ganimet açman çok daha mantıklı olur.
    Yanında ar-ge, 50k uridium, 2 havoc, tp şp falan da almış olursun.

tercihen bu kapı kappa'da olabilir, ödüllerine göz atmanda fayda var.

5. Expireme

Expireme User

peki sizce güve almalımıyım, yada önce zetayamı basayım? aegisle takılıyorum çoğunlukla

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Size Tavsiyem sadece Zeus gününde anahtarlarınızı harcayınız. Onun dışında Kappa kapısına yüklenin hafta sonu çifte ödül gününe denk getirin. Hem Lf4 lerinizi fullersiniz hemde herkülleri fullersiniz.Urilerinizi Geliştirme için ayırt ediniz.

Uçuş düzenlerine gelince tabii Olmassa olmaz ihtiyacınıza göre sıralı bir şekilde alınız. Mesala Güve Kapı ve savaşta işinize yarar.

Kasılmak için burgu olabilir.

Bakalım diğer arkadaşların fikri ne olacak.

Bence sizde Forumu bırakmalısın. İnsanlara yardımcı olmak yerine Prof edasında yorum yapmışsınız.

iyi forumlar.

55hunter55 bunu beğendi.
  7. Merhaba ben Doç.Dr.Ahmet ***** tanıştığıma memnun olmadım.. Bu arada bi ara Darkorbit Türkiye Ekibi altında çalışanlarına Türkçe ders versin.

İyi forumlar..

Oyun yeterince sıkıntılı kardeşim sen gemin fazla güçlü değilken bile bu sıkıntılar var bence sinir krizi geçirmeden acilen bırakmalı ya da para yatırmalısın

8. Duck▲

Duck▲ User

Firma olarak müşteri desteği ve kalite bu kadar kötü iken,
    Bot, Bug, Hile almış başını gidiyor iken,
    Bu kadar kasma, donma; bunca oyunu seven insana sinirkrizi geçirtiyorken,
    Senin görevinde olduğun şirket reklam, yeni oyuncu için tek kuruş masraf etmiyorken;

Hangi akla, mantığa sığınarak hala daha bize oyunu savunuyor ve oyuna müşteri çekmeye çalışıyorsunuz?

Geçtiğimiz aya kadar benim de içinde bulunduğum forum kullanıcıları,
    almanya serverlerindeki hangar'ın jet hızını burada ifşa edip,
    türkiye sunucularındaki yavaşlağı düzelttirmesek
    hala daha ekipman dizmeyi sayfa başında dakikalarca bekleyerek becerebiliyor olucaktın.

Hoş ya oyunu kontrol etmek amacıyla bile arada oynuyor musunuz o bile meçhul.

Buyrun, pazar geceleri girip ara sıra chat'e biraz göz atın.
    İnsanların donma yüzünden nasıl kapı yapamadıklarına,
    2 km öteden gelen lazer atışlarına kendiniz şahit olun;

daha sonra burada bizim oyunumuz iyi,
    oyuncularımız birşeyden anlamıyor edasıyla entariler girin.

Oyunu oynamıyorsan da görevini mantıklı düşünce içerisinde yap.

Ne siz, ne de oyun kendine verilen değeri zerre hak etmiyorsunuz.
    ben burada provokatörlüğümü yaparım,
    hiçbiriniz de gıkınızı çıkartamazsınız.

9. Gıkları bile çıkmadı ahahahahaha ;)

Duck▲ bunu beğendi.
  10. G_s_G_s

G_s_G_s User

Oyunda hızmet yok fıayatlara zam gelıyor ugrasma tak kafana gore kasıl kesıl kesebılıosan kes zaten adamlar her turlu bot bug ıllegalle keser senı kamuda kesen bıle var gozukmuyor bıle ugrasma detaylara gırme uc bes kasıl cık bu oyun bılıgın papates oldu degmez boşver :D

Duck▲ bunu beğendi.
  11. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Ben bu oyunu oynuyorum severekte oynuyorum başka mesajlarda da bunu dile getirdim saymış olduğunuz kural dışı araç gereç kullananlardan sizin kadar bende muzdarip olduğumu dile getirmiştim. Bunları savunacak değilim ben forumda oyunculardan yanayım bunuda belirmek isterim. Chatteki durum benim de hoşuma gitmiyor bunun sorumlusu ben değilim ben Forum üzerinde görevliyim.

Bana ve oyuna değer vermekten bahsetmişsiniz sizin insanlara değer vermeyi bilmiyorsanız size bu saatten sonra bunu ben öğretemem çünki siz provokatör rölünü kendinize şiar edinmişsiniz. Biz konuşmaktan yanayız siz gıklamaya devam ediniz.

.
    iyi forumlar.

12. G_s_G_s

G_s_G_s User

bızden yanaysasan emek verıp oyunuyan oyunculardan yanaysan goster bıze hakkımızı ara bırseyler yap soz solemek kolaydır ıcraat goster bende severek oynayanlardanım ama uc bes kendımı bılmez yuzunden bu halde oluyuor bu ıllegallere goz yumanlar emek verıp oynayan oyuncuların hakkını yıyen yedırten kım varsa bogazından helal lokma gectıgınımı sanıyor adamlar ıllegalle kesıyor bıde cahtte artıslık tasılıyorlar beceremıyorsan oynama dıyorum gıt sıkayet et dıyorlar sıkayet edıyoruz hıc bır sonuc olmuyor bende bır suru akıl alıcı soz solerım soledır boledır ama nere kadar bogazından helal lokma gecmesını ıstıyorsa oyun yonetımı hak yemesın yedırmesın 4 5 senelık arkadasım olsa tanıdık admın bende ısterım herseyı ama hak var hukuk var bende neden baskasının hakkını yıyıp ananmla anılayım adımla anılırım emek verrek oynarım adam botla bugla herseyı yapar savasırız ust uste ema atar bılmem ne yapar bıde cahtte gırıp nasıl kestım der :D neyse kaan klay gele

13. Duck▲

Duck▲ User

Ya ne helal lokması, hakkı, hukuku.
    Yüzlerine birşey vurmaya gelmiyor, hemen başlıyorlar biz forum moduyuz bilmiyoruz etmiyoruz
    suçu almanlara yıkmaktan başka bi halta yaradıkları da yok.

almanyayla iletişim kurabildiklerinden bile şüpheliyim artık.

Bunu bir daha yazma olur mu?
    Biz okumaktan bıktık çünkü.

14. G_s_G_s

G_s_G_s User

Valla kardeşim benım hakkımı yıyen hesabını Allaha versın ben bırının hakkını yıyorsam Allah da benden sorsun yoruldum artık almayna ıletısme gecmelerıne gelırsek ben yemıyorum yanı yası kucuk cocukları kandırsınlar :) kımsenın emegı hakkı kımsede kalmasın ınsallah Allaha havale edıyorum sımdı dıyecekler kopegım duaası kabul olsa gokten kemık yagar ama bu kul hakkına gırer sayın yonetıcler :D

KANUN bunu beğendi.
  15. sana da üç nokta ...

KANUN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.