Sizce ne yapmalıyım?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by EmreKutbayTR, Oct 20, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Merhaba,

Hesabımın özellikleri;
    LF-3 : 40
    LF-4 : 2
    İRİS : 8
    BO-2 : 30
    HIZ : 20

Zeta kapımı yaptım. Son bölüme kadar geldim yani , x2 gününü bekliyorum çift ödül için ilk zetam olacak. ilk havoclarım olacak bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim.
    Şuanki mevcut uridiumum 4000 gemimin leveli 15

2. DeMoNs

DeMoNs User

Havoclar fullenene kadar zeta devam et mümkünse katlayıcı çekip kutu/spacaball yap ard arda zeta gelen günlük dosyalarıyla kutu argesine ilerle zetadan çifte günde 100 dosya alacaksın gelen anahtarlarıda biriktir zeus günü kutu aç bolca apis parçası şansın varsada lf-4 vede zeus parçası toparla apisi tamamlana kadar uri verme kesinlikle zeus için parça ararken yeterince bulacaksın havocları fulledin varsayıyorum gelen dosya/anahtarlarıda değerlendirdin başla kappa yapmaya 10 herkül ara burdanda herkül fullene kadar 10 lf4 kasmış olsan baya bir ilerlemiş olursun herküller full ama lf-4 ihtiyacın var ilk epsilonu 2x günde 2 lf4 al oradan ardından ar-ge ni 40 puana yanaştırmaya bak ondan sonra geliştirmelere başla öncelikli olarak İRİS/KALKAN/LF-4 şeklinde bir yol izle onda hala lf-4 eksiğin varsa geliştirmeden önce biraz uri harcayıp yeşil kutu açarak lf-4 günü sayısını artırmayı deneyebilirsin.

İyi Forumlar ..

__AZRAİL... and .Paradoks. like this.
  3. Catuq

Catuq User

Bende seninle aynı durumdayım ilk zetamı dün gece bitirdim 1 zeta daha yaptım sabah gelmedi birşey ama 100 anahtarda 3 apis parçası 3 lf 4 düşündüm bence çok güzel zetadan devam kardeş pala topla bekleyemem diyorsan indirim al vip al %30 indirimle kapı aç açarkende phoenix al gerçekten işe yarıyor ben 900 gg ye filan açtım kapıyı sabah bitirdim brişey gelmedi ama arge ve lf4 apis filan kasıyorsun bastığın urinin %60 ından fazlası geri gelir kapıda zaten havoc herkül en son lf 4 parçaları çıkar apis zeus onlarıda ıri ile al gerekirse sonra geliştirmeler

4. xxkubixx

xxkubixx User

bence pala topla ve enerjilerin hepsini zetaya bas.haftada 1 tane zeta açarsın rahatça.