Sizce Neyi Geliştirmeliyim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YOK_EDİCİ97 tarafından 16 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Server Tr 1
    13. Seviyeyim. Yani 2.6,2.7,2.8 açık EICim
    Gemilerim ;
    Bastıon, Enforcer, Veteran, Exalted, V-ADEPT, V-AVENGER, V-CORSAİR, V-REVENGE
    Tasarımlarım var.
    2 lf3 lazer,8 bo-2 kalkan,7 bo-1 kalkan,5 adet SLL-02 lazer 6 flax 1 iris geri kalan lazerler lf-2
    hellstorm rok.2
    Extralar ;
    roket turbo cpu, roketatar cpu, radar cpu, roket-cpu, auto tamir cpu, mayın turbo cpu 2, roket auto cpu, cephane cpu, ileri duzey atlama cpu, hedef yardım cpu2, tamir robotu 4, ambar genişletme cpu, slot cpu 4.

Uçuş düzenleri ok uçuş ve kalkan duvarı uçuş düzeni var.
    Skylab seviyeleri full 8.
    Yetenek ağacı ;
    Gemi gövdesi 1 bitti yani 10.000 dp extra, mühendise 1 verdim, kalkan enerjisi bitti yani yüzde 25 bonus var

P.E.Tim 3. seviye moduller;
    Pette 3 lf-2 2 tanede bo-1 var slot açmadım.
    pet tamir modulu, kombo gemi tamir modülü, ticaret modülü, düşman bulucu, oto yağma
    hepsi 1sv.
    protokoller yok
    Creditsim şu an 8.634.000
    Uridium 4.000

Sizce ne yapayım bilemiyorum.

Son düzenlenen: 16 Kasım 2016
  2. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Önce argenizi kutu argesi yapıp sonra daha ileri seviye için tekrar savaş&savunma argesi yapabilirsiniz.

Ama şuan için kutu argesi ve katlayıcı paketi ile kutu toplayarak çok iyi kapı enerjisi,lazer cehhaneleri ve uridium kasabilirsiniz..

Yanılmıyorsam PvP haritasın'da katlayıcı ve kutu argesiyle (5)GG enerjisi çıkıyor..

Bir yandan ise görevleri yapıp yavaş yavaş yeni haritaya geçip önce ''Grup'' şeklinde kristallon,boss kristallon kesersiniz.Çok daha sonra ise ''Grup'' şeklinde cubikon kesersiniz..

Avantaj kutusu toplayacak iseniz,petiniz ileri'de 8 seviye olduğunda mutlaka oto toplayıcı ve birkaç radar almayı unutmayın :)

Bu ara'da serverinizi belirtir iseniz yorum alırken daha detaylı yorumlar alabilirsiniz..(Belki sizinle aynı server'de oynayıp yardımcı olabilecek oyuncular olabilir)

İyi yorumlar..

3. server tr1

Çok eziğim demi. :( seviyeme göre çok gerilerdeyim

4. .MARS.

.MARS. User

Merhaba,

Hepimiz bu yollardan geçtik :)

Üzülmenizi gerektirecek bir durum yok :) Ben ve diğer yorum atacak arkadaşların tavsiyelerini mutlaka alın ve deneyin..

Siz ne kadar çok oynar ve kendinizi geliştirir iseniz o kadar hızlı ve kolay fullenirsiniz.

Dediğim şekil'de hareket etmenizi kesinlikle öneririm :)

İyi oyunlar..

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Maşallah,seviyeme göre eziğim demişsiniz,ama bence değil.

Saymış olduğunuz Ekipmanlar,seviyenize göre gayet güzel.

5-3 haritasında Paladyum toplayarak,sürekli Zeta kapısı yapın.

Havoclarınızı tamamladığınız anda,geliştiğinizi farkedeceksiniz.

Alacağınız anahtarları biriktirip,özel etkinlik günlerinde açmalısınız.

Keyifli Forumlar.

6. 5.2 kapısına gidemeden kesiyorlar daha çok zararlı çıkıyorum

bırak zetayı alpha kapısını tamamlamıştım alpha kapısının daha yarısında haklarım tükenmişti yani hep öldüm

videoları izledimde zetanın yapmam imkansız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2016
  7. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Öncelikle irislerinizi tamamlamaya bakın.

Şu an 1 irise sahipsiniz, ilk 4 irisi uridium ile almanızı öneririm. Geriye kalan 4 irisi de açık arttırmadan kredi ile alırsınız.

Lazer olarak da SLL-02 (yaratık gemileri 145 hasar alırken, insan gemilerine ise 90 hasar verilebiliyor) kullanmanızı seviyenize öneririm.

İrislerinizi tamamladıktan sonra Ar-ge'ye yönelirsiniz biraz.

İyi forumlar.

8. kalkanlar 13 tane bo-2 oldu spearhead alıp 4.2 haritasında gelişsem diye aklımdan geçiriyorum sizce doğrumu yapmış olurum

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bence de dediğiniz gibi 4-2 haritasında gelişebilir. Galaxy enerjisi biriktirip kapı yapabilirsiniz.

LoW Kapısını yapabilirsiniz.

Grup halinde cubikon kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  10. spearheadı acık attırmadan alamıyorum tek yolu uri galiba

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Spearheadı hızından dolayı almak istiyorsunuz galiba,son gelen Tartarus gibi gemilerden sonra,hızının pek önemi kalmadı gibi.

Şu anda elinizdeki gemilerle gelişmeye devam etmenizi tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  12. gorunmezlıgı ıcın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.