Sizce Sayborg almalı mıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 8 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. joetly

joetly User

Merhaba arkadaşlar.

deneyimli arkadaşlardan fikir edinmek adına yardımlarınızı bekliyorum.

kullandığım gemi şuan venom.
    10 adet pro lazer
    9 adet geliştirilmiş lf 4 (magma, yansıma ve hiper)
    geri kalan lf 4

apis ve zeus tamamladım.
    full havoc ve 2 adet hercules mevcut.

gemi tasarımlarından solace var, %15 npc, %5 npc ve %5 hız geliştirmeleri mevcut. sadece solace için hp veren geliştirmem yok sanırım.

lazer ve diroit geliştirmeleri hiç yapmadım. 6 adet bo3 kalkan gerisi bo2.

sayborg için parçaları tamamladım gibi (154 bin uri ile hibrit alıp bitirebilirim). şuan 590 adet oil var. solace hiç alışamadığım için çok oynamadım desem yeridir. pvp genelde yapmıyorum genelde pve ama %15 npc geliştirmesi ile bile solace takılmıyorum nedense. kapılara bile venom ile giriyorum.
    yaklaşık 16 bin rinusk ta var. yeşil anahtar biriktirip pro lazer yapmayı düşünüyorum.

kronos için zeta dan sıkıldığım zamanlarda diğer kapıları yapmıştım. delta hazırladım ama hiç yapmadım. hafta içi güzel bir ödül gelirse yapmayı planlıyorum. 900 bin uri var.

sizce bu durumda sayborg almalımıyım. şu dakika alsam çok zorlanmadan alabiliyorum. 150 bin uri gidiyor sadece. ama oil de gidecek tabii :)

çok sık girip kapı için enerji biriktirebilen biri değilim. hatta 2 haftada 1 zeta yapabiliyorum arasıra o bile olmayabiliyor.

siz olsanız sayborg alır mısınız? yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

dip not : hiç hades yada karantina yapmadım. oil sadece günlük girişlerden biriktirdim gibi bir şey.

Son düzenlenen: 8 Ocak 2020
  2. Şuan oyunun gözdesi solace gemisi, pvp'de bile grup halinde solace kullanılıyor yeteneğinden dolayı. Bence gelişmene harcamalısın.

3. MrWho

MrWho User

Ya ona da insan üzülüyor şimdi ilk droitten başlıcaksın mesela eskiler ona oil vermeden 16 lvl yaptılar sen ona oil vereceksin bu benim zoruma gidiyor :(

4. Sizin gözünüz Cyborg'ta. Alın bence, onu kullanın gitsin.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Sizinde söylediğiniz gibi PvP haritalarında çok oynamadığınızdan savaşmaktansa kasılmayı tercih ettiğinizi düşünüyorum. Bundan dolayı Solace ile oynamanız gayet mantıklı olacaktır gerek hasarı olsun gerek yeteneği ile oyun içerisinde rahatlıkla kasılmanıza ve haritanıza gelen düşman oyunculardan kaçmanıza yardımı olacaktır. Sayborg almanızı şu yüzden tavsiye etmiyorum kaybedeceğiniz 450 oil yaklaşık 11 adet Prometheus Lazeri veya B03 Kalkanını 16. seviye geliştirmek demektir. Sizin şuanda Herculeslerinizi tamamlayıp söylediğim gibi bir yandan Prometheus Lazerlerinizi tamamlayarak bir yandan ise onları geliştirmeye çalışmanız gerekiyor.Uzun lafın kısası Sayborgu boşverin. :)

Konu Uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.