Sizce Seri Talon Dönebiliir Miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pray tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pray

Pray User

Merhaba arkadaşlar ben bu oyuna ilk çıktığı sıralar başladım başlangıç haritası tıklım tıklımdı o zamanlar sonra uzun bir süre bıraktım şimdi oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum sizce sahip olduğum ekipmanlarla seri talon dönebilir miyim? Bu ekipmanlarla olmazsa uridium çekmeden hangi ekipmanlarla yapabileceğimi söyler misiniz?

15xlf2 gemide 8x diroidlerde

2x7900 itici motor 13x 6900

2x Bo2 12xA03 1x A01 kalkan

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. Seri tallon donmeno imkansiz gibi ve cok skcii olacaktir.Anca 5-6 dakikada bi kesebilirsinizdiye dusunuyorum ve cok zorlanirsiniz.Bence cubi grupalrina katilarak uri+credi kasin copunu toplayip satarsaniz kisa durede esyalarinizi tamamlarsiniz.

3. Pray

Pray User

Anladım kardeş önerin için teşekkürler fakat Tr2'de herkes kendi ortamını kurmuş sonradan başlayanlar fazla iplenmiyor cubi grubu bulacağımı sanmıyorum :/

4. Bence Leonov gemisi ile x3 - x4 haritalarında görev yapıp, yaratıklar kesebilir ve çöplerini toplayıp satabilirsiniz. Ayrıca skylab yapmayı da unutmayın.

5. Pray

Pray User

Çok baskın yapıyorlar bizimkiler uyuyor ama en iyisi öyle galiba x3-x4lerde takılmak
    .

6. Üstelik Leonov'un eski haritalardaki özelliği de unutulmamalı, bir de sağlam bir klan bulursanız kısa sürede güzel yerlere gelebilirsiniz. Kolay gelsin.

7. Pray

Pray User

Sağlam klanlar full elit istiyor o yüzden biz yeni başlayanlarla bi klan kurduk. Leonovun eski haritalarda hasarı iki katına çıkıyor fakat şuanda goliathla daha iyi vuruyorum.

8. crux20

crux20 User

İç içe uçuş al leonovuda al 2 k seprom yolla hepsini rokete bas 500 credilik roketten al saimon mordon lordaika takıl.hepsini teklersin diye düşünüyom.

9. Pray

Pray User

2k seprom yapan skylabı yeni başlayanlara hediye olarak mı veriyorlar kardeş?

10. Bence de kasılmak için Leonov alman lazım. Skylabını geliştirip gemiye seprom atıp ucuz roketler ile mükemmel hasarlar verebilirsin :)

Heaven ve K|A|O|S bunu beğendi.
  11. Pray

Pray User

Kardeş anlamadığın şey şu daha iyi kasmak için daha iyi vuran bir gemi önemlidir. Diyonuz diyonuz leo al vurmuyor goliathla daha iyi vuruyorum şuanda gerek yok anlayacağınız leo hız için önemli doğrudur da ben sabahtan akşama kadar kutu toplamayacağım ki niye leoya geçeyim daha az vurduğu halde?

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

K|A|O|S bunu beğendi.
  12. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle sibelon ve devo. serice kesin.Hızlı bir şekilde LF-3, B0-2'lerinizi fullemeye çalışın. Daha sonra kristallonlara gidebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

K|A|O|S bunu beğendi.
  13. Pray

Pray User

Teşekkürler kardeş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.