sizce tamamlarmı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAREMELA_ tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAREMELA_

CAREMELA_ User

Hayırlı bayramlar arkdaşlar.
    3 havoç var bende şu an 20 bin gg biriktirdim ve 1milyon 916 bin 387 uri biriktirdim hepsini zeta yaprsam 7 havoç daha çıkarmı bana yoksa biraz daha birikim yapayımmı ?

2. Merhaba,

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

Zeta dan havoc çıkması tamamiyle şansınıza bağlı olduğu için net birşey sölemek zor ama indirim paketi ve vip inizde olursa sahip olduğunuz uriudum ve gg miktarı ile tamamlanabileceğini düşünüyorum.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2015
  3. Beni iyi ve dikkatli dinlersen yeter ama kulakardı edersen yeterli olmayacaktır..Şimdi ilk yapman gereken pazar gününü bekleyip vuruş güçlendiricisinin çiftlerini almak olacak.Vuruşun çiftini aldıktan sonra bu gg ile 10 kapı ard arda yapmak suretiyle 3-4 zetada havoc kesin çıkacaktır,ama ara vermeyeceksin.GG'ler bitti ve şu an elinde yaklaşık 2,5 milyon uridium var..Tamam uridium çok diye heyecan yapıp hemen basma sakın ! .. Hemen indirim paketini al ve böylelikle her açıcağın 4 kapıdan 1 tanesi bedavaya getir..Bu şekilde de 10 kapı ard arda yapıp toplamda hesabında 1,2 milyon uridium da bırakarak havoclarını fullemen gayet normal olacak merak etme.İyi eğlenceler

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bence çok iyi birikim yapmışsınız.İndirim paketi alırsanız rahatlıkla tamamlarsınız diye düşünüyorum.

Keyifli forumlar.

5. CAREMELA_

CAREMELA_ User

teşşekkür ederim arkdaşlar konunun kilitlenmesi uygundur

6. Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.