sizce yapabilir miyim ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by JeweL68, Jul 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JeweL68

JeweL68 User

alpha kapısı şu an açık gemim goliaht 8 iris 20 lf 3 1 elit diğerleri 5 binlik kalkan 100k x2 25 k x3 20 k sab türü cephanem var kapıya girerken prometid ile beslemeyi düşünüyorum sizce yapabilirmiyim tallonlardan korkuyorum biraz

WolfWar likes this.
  2. senberk99

senberk99 User

Pet varmı?Yoksa tallinlerde ölebilirsiniz.

3. JeweL68

JeweL68 User

şöyle diyim x1 4 k vuruş 70 bin kalkan hani bide dünkü oyuncu değilim 4 senedir oynuyom pet yok melesef

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Ekipman yönünden biraz zayıf olsanızda Alpha kapısı kolay bir kapıdır kristallonlarda kaçarak yapabilirseniz Sorun çıkmayacağını ve kapıyı bitirebileceğinizi düşünüyorum..lazer ve kalkanlarınızı beslerseniz daha da kolay olacaktır.

İyi Forumlar.

5. JeweL68

JeweL68 User

teşekürler modum

6. Merhaba,

Zamanında ben de yaklaşık sizin ekipmanınıza sahip gemiler ile bu kapıyı yapmışlığım çok fakat tabii ki baya uzun sürüyor ve yaratıkları çevirirken dikkatli olmalısınız en ufak hata patlamanıza sebep olabilir.
    Tabii petiniz ve kamikaze 3 ünüz olsa cephane harcamadan pet ile bitebilecek bir kapı :)

İyi Forumlar

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alpha kapısıda olsa geminizin ekipmanları çok zayıf.

Lazer yönünden idare edebilirsiniz,fakat geminizdeki 70 k kalkan yaratıklar için çok zayıf gelir.

Alacacağınız bir iki darbe bile sizin patlamanıza neden olur.

En azından kalkanlarınızı Elit yaptıktan sonra deneyin.

Sadece sizi zorlıyacak olan kristallonlar değil,baştan 2-3 bölüm hariç hepsi zorlıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

8. JeweL68

JeweL68 User

ilginiz için teşekürler biraz uzun sürdü ama değidi nihayet peti alabildim sıra betada son parça da :D

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıyı bitirdiğinize sevindim.Aldığınız ödüller ve Pet şimdiden hayırlı olsun.

Peti 8 levele çıkarıp Kamikaze 3 alabilirsiniz.Çok işinize yarıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

10. JeweL68

JeweL68 User

kesinlikle vıp de alıcam vede hammadde modulu citadel var zaten artık onu kullanıp cubikon çöplerini toplamayı düşünüyorum sürekli

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet düşündüğünüz taktik ile yüksek miktarda kredi kasabilirsiniz.Çöpleri çoğu kişi toplamaz o yüzden zorluk çekeceğinizi düşünmüyorum :)

Hammadde modülünden kastınız hangisiydi acaba yanlış almayasınız :)

İyi forumlar

Last edited by moderator: Jul 22, 2015
  12. Bu gemi ie korkmanız gereken talonlar değil. Eski oyuncuyum dediniz, tahminimce yaratık etrafında dönmeyi biliyorsunuzdur. Bu kapıda sizi zorlayacak 3 kısım var talin sibelonit ve progeit. Talin ve sibelonit az dpli yaratıklar ancak sayıları çok fazla ve hızlılar, sıkıcı geçecektir. Ancak mesafeyi korursanız yaparsınız. Büyük sorun progeitler. Sayıları az aşırı hasar vermezler ancak gerçketen çok hızlılar. Hızı promerium ile güncellemeden o adıma sakın girmeyin. Sakin saatte girin diğerleri çok farketmez ama o adımda seri olmanız lazım.

13. JeweL68

JeweL68 User

530 hız yeterli midir son bölüme şimdi giricem

14. Merhaba,

Evet yeterli olacaktır bitirince bize burdan dönüş yaparsanız memnun olurum :)

İyi Forumlar

15. 530 hız gayet yeterli, zaten goliath ile en fazla 540 görebiliyorsunuz. o 10 birim çok bir şey fark ettirmeyecektir. Varsa elit sıkmayı deneyebilirsiniz x2 x3 yoksada sorun değil yalnız süre uzayacaktır.

16. JeweL68

JeweL68 User

gerçekten çok teşekür ederim dedğiniz gibi en çok progeitler zorladı ama allahtan elit biriktirmiştim peti de aldım sıradaki hedefim citadel inş o da olur sabırla çok sağolun

17. Merhaba,

Başka sorularınız yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

18. Umduğunuz gibi gider umarım her şey :D Şansınız zeta epsilon gibi kapılarda da güzel devam ederi umarım ;)

JeweL68 likes this.
  19. JeweL68

JeweL68 User

konunun kilitlenmesi uygundur

20. WolfWar

WolfWar User

Dostum bunlarka çok rahat yaparsın boşuna endişeleniyorsun. Ben alphayı yaptığımda senin gücünün 1/4 üne bile sahip değildim ve x1 lazerle yaptım. Yani sen düşün artık. Sen bu ekipmanlarla çok kolay bir şekilde yaparsın. Protegitler biraz zorluyor onlarıda kaça kaça yaparsın biraz hız koy gemine.

JeweL68 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.