Size başarılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cleaner. tarafından 20 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cleaner.

Cleaner. User

Yeter artık bu nedir be kardeşim. Adam haritanın öbür ötesinden kamufle halimle tak tıklıyor. Ya 4 kişi 5 kişi gezip hepsi aynı anda tak tıklıyor. Tek yaptıkları x4 rsb değiştirmek kalan herşeyi hallediyor zaten malum program. Programın yazılımcıları bir iki düzenleme yapsalar adam kesmeyi bile 7-24 otoya atacaklar :D. Bunun üzerine birde gidip Galaktik Çekişme getiriyorsunuz :D

2 milyon kalkanım var 1.8m kalkan kalıyor ve patlıyorum :D. Kalkanın ne anlamı var o zaman kardeşim? Madem kalkan delme gibi saçma sapan bir olay getireceksiniz o zaman kalkanın ne anlamı var? Niye B03 gibi kalkanları çıkardınız? Yaratıklara işlesin anlarız tamam deriz de Adamda %70-80 delme var ya :D. Kalkana işlemeden direk darbeye atıyor. Zaten x4 rsb tek attımı patlıyoruz 700 800k atıyorlar. Bunca adaletsiz olan sıkıntı var adamlar gidip galaktik çekişme gibi bir etkinlik getiriyorlar. Hiçbir mantıklı bir izahı yok.

Her şeyiyle artık beter olmaya başladı. Patlarız portal vs hiçbir yerde doğmaz kapatıp yeniden açmak zorunda kalırız. Onu yapmaya çalışırken istemci donar komple kapatıp tekrar açmaya çalış. Laglardan vs hiç bahsetmiyorum bile. PVE diye son bir server açalım dediniz serverda canlılığa dair tek bir belirti yok :D. 7-24 herkes otoda. Saatlerce chatte tek bir kelime yazan yok. Bu aralar orası da komple çökmüş galiba. İyiki de bulaşmamışım.

En yoğun olduğu pazar günü bile Hades yapacak adam bulamıyoruz artık ya. Herkes klanca ayarlıyor 5 er 6 şar grup pazar gece 00.00 da atıyor otoya taa ki pazartesi 00.00'a kadar. Max 15 dakikada bir kapı bitiriyorlar. Kalkan delme sağolsun :D

Bu ekip bu kafayla max 1 yıl içinde kilit vurur kapatırlar oyunu.

Bana da artık müsade. Sizlere sabırlar dilerim. Keşke 10 yıl aradan sonra tekrar başlamasaydım da darkorbit, eskideki o güzel anılarıyla hatıramda kalsaydı.

caybardagi21 bunu beğendi.
  2. Dediklerine katiliyorum, ayrica birisi bir konu oluşturmuştu geçen

''Tutucular Arası Galaktik Çekişme Etkinliği''

Diye, tam yerin de bir konu olmuş üzerine konuşmaya gerek yok, 4-4'de samanyolu galaksisinde ki yildiz sayisindan daha fazla yildiz olan bir bulamayacağının ihtimali olmayan yere gemiyi parketdiyorum malum zaman geçsin diye, aradan 1 dakika geçiyor bir bakıyorum 4-5 tane adam sen tut o kadar yerden yerimi gör bul 4-5 gemi aynı anda sık patlat :D

KOMİK :D

Kalkan delme olayına zaten birşey demiyorum güzel açıklamışsın hele bir de hiz modülü var ki,
    İnsan oynarken sinir sistemi bozuluyor

Adamlar orcusa %10 hiz modülü koyuyor orcus onu 2'ye katliyor adama yetişemiyorsun adam senle dalga geçiyor, o kadar hızlı ki sanırsın admin gemisi,

Nereden tutarsan saçmalık,

Hadi dp'yi kalkanı, hasarı, şerefi, tp'yi anlarım bunları ikiye katlamasi güzel, fakat hiz modülü, kalkan delme tamamen mantık dişi

Oyunun gerçekten amacını merak ediyorum

Cleaner. bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

İlgili programın çözümü için raporlama işlemlerimize devam etmekteyiz, yakın zamanda çözülecektir. Bu konuda sabrınız için teşekkürler.
    Gelen veya gelecek olan etkinliklrden Merkez Ekip sorumludur, bu konuda yapabileceğimiz pek bir şey ne yazık ki yok. Bizler burada "Türkiye Takımı" olarak düzeni sağlamak ve sizlerin sorunlarına çözüm üretmek için buradayız, tabii yetkilerimiz dahilinde.
    Orcus gemisinin yeni bir yama ile düzenlenip düzenlenmeyeceği tamamı ile Merkez Ekibin kararıdır. Bu konuda herhangi bir işlem yapamayız raporlamak dışında.
    Oyun sorunları ve 3. parti yazılımlar ile alakalı gerekli işlemler yapılmıştır, mümkün olan en kısa sürede düzeltilecektir.
    Müsade sizindir efendim, bir gün tekrar görüşmek dileğiyle.

----
    Gerekli Cevaplar verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.