size geldimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

1. Selam,

Saygıdeğer uzay pilotları gelen reset ile birkaç hata düzeltmesi, iyileştirme ile birlikte, artık oyuncular istedikleri kadar fazla cephaneye sahip olabilecekler, ve kutulardan cephane toplarken hayal kırıklığı yaşamayacaklar. Dahası, cephane kapasitesi ile ilgili CPU ları da kaldıracağız.

Eğitim Arenasında geri sayım penceresi, karşılaşma başlar başlamaz kapanacak.

İhale bitiş zamanları yeniden düzenlenecek, ve serverlara göre değişiklik gösterecek. Örneğin; server 1 de saat 00:00 da server 2 de 00:05 de sever 3 de 00:10 da...

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

fm bunu deyip konuyu kilitledi ama zize gg yada yeşil ganimet gibi birşey geldimi ?

2. Tabutçu tr4 de ateş klanındasın dimi :D

3. tabutçu99

tabutçu99 User

evet :) sen kimsin

4. AÇIK ARTIRMADAKİ CREDİLER GERİ GELMEDİ 690M CREDİ GİTTİ

5. tabutçu99

tabutçu99 User

****** abartma neye bastın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2014
  6. Kim olabilirim :) ASIR klanından bi düşmanın desem en yakın kim gelir

7. tabutçu99

tabutçu99 User

fırtına mı ?

8. Ta kendisi :)

9. tabutçu99

tabutçu99 User

:)

forumda geçtim seni rutbe olarak :)))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2014
  10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle burası muhabbet yeri değildir.Lütfen muhabbetinizi , Sohbet bölümünde yapın.

İkinci olarak Açık arttırmada kredisi giden oyuncular lütfen sakin olsun.48 Saat içerisinde Kredileri geri gelmez ise Support ile iletişime geçsinler.

Üçüncü olarak sorunuza gelecek olursak ; Cephane Sınırlaması kaldırıldığı için bazı CPU ' lar oyundan kaldırıldı.

Bu CPU ' lara sahip oyunculara , CPU ' lara ödedikleri miktar göz önüne alınarak prim ödülü verilecek.

48 Saat içerisinde bu CPU ' lara sahip olanlar giriş bonusu olarak bu prim ödülleri yansıtılır.

Keyifli Forumlar

11. tabutçu99

tabutçu99 User

yav fm 48 saat içerisinde ticaretten ben neler alırım tekliflerin hepsi az

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Forumda büyük harf yazmak bağırmak manasına geldiği için forum kurallarınca yasaktır. Devamından gereken cezai işlem uygulacaktır.

Keyifli Forumlar

13. tabutçu99

tabutçu99 User

tm fm artık konuyu kapatın hediye geldi bana 3 yeşil ganimet bole olcagını bilseydim ticaretteki butun lazer ambarlarını alırdım :)

14. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.