Sizler Tecrübe Olaraktan?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 6 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Taktik??

1. Var ama kesin değil sadece ihtimalini arttırıyor

7,7%
  2. Yok tamamen şans (4te4 yaptı adam videoda??)

23,1%
  3. Valla ben bilmirem

46,2%
  4. Herkese özel havoc çıkma saati var -,-

23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çoğunuzun bildiği gibi Cuma günü x2 etkinliği var
    Şimdi zetada taktik var mı ?
    Adam videoda 4 tane üst üste zeta açıyor ve 4ündede çıkartıyor ?
    Taktik yoksa bu kadar da şans olur mu??
    Sonuç olarak zeta taktiği var mı ?(sizin denediğiniz veya bildğiniz)
    Varsa söyler misiniz?
    Eğer herkesin bilmesini istemiyorsanız özelden mesaj atabilirsiniz

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Çift kapı ödülünde Hercules için bir sürü Kappa yaptım 10 tane yaptıysam 8 tanesinden LF-4 çıktı. :) Taktik varsa bile ben bilmiyorum. :)

3. normal bir şekilde yani özel bir taktik filan denemeden örneğin:
    son yaratığı köşeye çekmek,havayi fişek kullanmak,tüm npcleri köşede kesmek veya tüm çöplerini toplamak vs.
    ayrıca hepsini üst üstemi yaptın yani örnek:4ünü bugün 6sını yarın mı yaptın

4. Yok kardeşim zeta boş iş bence boş ver ben 7- 8 tane zeta yaptım bir kesin olan bir de( x2 de değil ) 1 tane çıktı sen boşver zetayı kappa yap 2 tane yaptım 3 hercules verdi toplam.
    Zeta para tuzağı

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Dediğim gibi varsa bile ben bilmiyorum. Duruma bağlı bazen peş peşe 2-3 tane bazen 1-2 tane ya da 1 tane yaptım.

6. 3 tane kappa yaptım ne hercules ne lf-4 aldım :D zeta da ise 6/2 yaptım hepsi farklı zamanlarda yani peş peşe yapmadım 2 tane aldım (x2den değil)

7. benim kullanddığım bi taktik var isteyen özelden yaza bilir soranlar anca akşama cevaben dönebilirim kolay gelsin.

8. Aknilox

Aknilox User

ben 6 zeta yaptım ilk 5 inde havocu aldım 6. boş
    taktik falan yok şans işi. eski gemimde aynı şekil yapıyodum 10 zetada 2 havoctum

9. Merhaba,

Taktik var mı yok mu bilemiyorum fakat ben normal bir şekilde yaptım x2, x3, x4 kafama göre sıktım 7 de 5 yaptım ki ilk 4 ünde tamamiyle hercules verdi.Ama zeta konusunda baya şanssızdım.Yani şansınız iyiyse 4 te 4 yapılabilir.Aynı şekilde 30 da 0 da olabilir.İhtimaller dahilinde olduğu için neler olacağını kimse bilemez.

İyi Forumlar

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cift katta sans cok fazla biz 30 kapida 3 te bir sans ile bile tamamlamis olsak simdi 15 kapida tamamlanir.taktiksiz bile olsa sans cok fazla cift katta. ve halada taktik arayanlara pes denir:D

11. facebooktan Yusuf Yiğit diye aratırsanız profil resmide 8 irisli bir darkorbit gemi fotoğrafı var oradan bana mesaj olarak yazarmısnız veya ben sizi ekliyeyim lütfen bu Cuma yapıcam 13 de 4 yapmam lazım

12. kirikdis1

kirikdis1 User

bende 2 zeta yaptım birinde çıktı

13. Kapıyı reset geldikten hemen sonra, yani serverde resetten sonra ilk sen yap. Ben bunu biliyorum, işe yararmı bilmiyorum ama mantıklı geliyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.