Sızma Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeepblueM tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeepblueM

DeepblueM User

Soru belli Sızma kapısı bugun gelcekti doğum gunu kapısı geldi. Sızma gelcekmi sabahtan beri beklemekteyiz.

2. Sızma kapısı geldide doğum günü kapısı nerde?

Etkinlik görevini alınca x-4^te sızma (etkinlik) kapısı çıkıyor. Doğum günü kapısı diye aynı kapıyla kandırmaya çalışıyorlar galiba.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bir açıklama geldiği zaman sizler ile paylaşacağız.Bazı teknik aksaklıklardan dolayı biraz geç geleceğini düşünüyorum açıkçası.Şuanda beklemekten başka çaremiz bulunmamakta.

Keyifli forumlar

4. DeepblueM

DeepblueM User

İnşallah gelir biran önce modum nerdeyse dün gece 3 den beri beklemekteyiz :D

kardeş o doğum günü kapısı

5. Doğum günü kapısı diye kandırıyorlar bizi. Twicth yayınında kapıyı gösterdiler ve böyle değildi. Hem Sızmanın açıklamasına birebir uyuyor senin dediğin doğum günü kapısı.

6. DeepblueM

DeepblueM User

şuan görev alıp yapılan kapı doğum günü kapısı kardeşim. sızma ayrı bi kapı

7. Kardeş şu açıklamayı bi oku şuanda dediğin kapıya uyuyor mu?

8. DeepblueM

DeepblueM User

bak ben ona hiç dikkat etmedim sızma kapısı çıkmış doğum günü gelmemiş :d

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlar lütfen beklemede kalınız.Bir bilgi geldiği zaman sizinle paylaşılacaktır.Daha öncede konu üzerindeki verdiğim cevap gibi teknik bir sıkıntı olduğu için biraz geç gelicek olabilir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.