Skaylab Credi Kasma Yardım !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Destoryer___ tarafından 8 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Çoğunuz deyil ama bazılarınız Bildiği Üzere Skaylab Sorunum Vardı Ve O sorun düzeldi şimdi ben size birşey sormak istiyorum arkadaşlar

Ben skaylabdan credi kasıcam arkadaşlar ve bunu nasıl yapmalıyım gemimin özellikleri aşşağıda=

Gemim=Goli

Şeref Puanım=161.126

Ambar=3.000

Ambarımın Artması için Ne yapmalıyım Bunu siz söylersiniz

İyi Bir Kasılma Taktiği Olsa İyi Olur

Yorumlarınızı Bekliyorum :)

2. Prophecy

Prophecy User

Şeref puanını arttırarak daha fazla credi alabilirsin.
    Ambarını arttırmanın tek yolu citadel ya da aegis alıp vip almaktır
    Kasılma taktiği olarak da görevlerini yaparsan bol tecrübe kazanırsın cubiden de iyi kasılabilirsin.

3. Şeref Puanımı en iyi nasıl hallederim ?

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuyu daha çok yardım alabileceğiniz bir yere taşıyorum. Bu tür konularınızı lütfen "Yeni Başlayanlar " kısmına açınız

iyi forumlar

5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

tüm gün aktif olabilirsen 1000'er yolla 2 saatte bir gelir.Onun dışında gece yatarken 3000 yollatırsın.Ben bu yolla günde 3m rahat yapıyorum

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ambarınızın artması için ilk olarak vip olabilirsiniz. Vip olduğunuzda ambarınız 4000 olur (goliath için 4000 diger gemi özelliklerin kendi ambarlarına göre değişmektedir.). Eğer ki petiniz varsa petinize Yk protokollerinden ambar genişletici alarak ambarınızı genişletebilirsiniz.

Keyifli Forumlar ;)

7. sportmen70

sportmen70 User

3 m az bir miktar. bende artık uridimla yollayınca daha çok kar ediyorum mesela 7 k uriyle 30 m kredi yapıp 1 tane lf3 alabilmek gibi. sana tavsiyem bolca şeref kas ve vip al. şerefin +400.000 olduğunda artık uriyle alım yapmak zarar olacaktır. benim gemim vega vip de var. ambar 3000 hammadde alıyor. 3 saatte 3.900.000 kredi geliyor. 1200 uride 20 dk de kasılabildiğinden 3 saatte 20 küsür milyon kredi olabiliyor.

8. Ancasin

Ancasin User

Önce şeref tasarımıyla gezip şerefini 500.000 yapmalısın en az. Kapı da yapabilirsin, daha kolay olur. Vip i kesinlikle tavsiye ediyorum hem ambarın biraz daha artar, hem de skylabdan gönderme süren yarıya düşer. Örneğin ben 5.000 promerium gönderiyorum sürekli; bu işlem normalde 10 saat sürerken vip sayesinde 5 saat sürüyor. Bunu da her gün sabah 8 civarı, öğlen 2 civarı, akşam da 8 civarı yapıyorum ve bu sayede oyunda hiç kasılmasam bile 15.000.000 kredi kazanmış oluyorum her gün.

9. sportmen70

sportmen70 User

petin varsa 20 m olabilir:confused:

10. Ancasin

Ancasin User

Var da ticaret modülü almadım, mantığıma sığmıyor o modül :)

11. sportmen70

sportmen70 User

niyeki :D %30 bonus boru değil :D

12. Ancasin

Ancasin User

Daha fazla kredi kazanmak için pete daha fazla yakıt harcatmak. Az yakıt harcasa bile benim mantığım almıyor o modülü yapacak birşey yok :D

13. sportmen70

sportmen70 User

pete sadece o modülü koyarsın 3-4 yada yakıt gider :D zaten 15 sn yada 30 sn sürüyodu. yani giden yakıt birşey değil :D

14. Ancasin

Ancasin User

Uridiumum kıymetlidir benim, harcamadan önce hesap yaparım ben baya :D

15. sportmen70

sportmen70 User

25 uri 5-6 seferde gider buna karşın 20 m ??????

16. Ancasin

Ancasin User

Yok arkadaş ben yine 15 milyon kredi kazanayım, ekstradan uridiumum gitmesin. Hem sen bana niye ticaret modülü aldırmaya çalışıyon yav :D Benim pet palayı toplasın düşmanı bulsun yeter bana :D

17. sportmen70

sportmen70 User

:D ben pet kullanıyorum 2,5 m den gitmesi gereken promerium 3,5 gibi bişey den gidiyo :D

18. Ancasin

Ancasin User

Ben memnunum halimden :D

19. sportmen70

sportmen70 User

:D sen bilirsinde full+full biri urisini neye saklar :rolleyes:admin gemisi alcan dimi :D

20. Ancasin

Ancasin User

Yok daha neler. Baskına pek gitmediğim için rsb ye falan ihtiyacım olmuyor. Savunma için ema ve şeref puanı için de kapılara basarım hep zevk meselesi :) Konuyu da baya saptırdık he :) Ayrıca full+full değilim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.